ola12
00:08, 20 cze 2015
Już jestem, odważył am się idę za radą p Danusi, kamienie wyrzucone skalniak zniknął.
Bez pomocy nie dam rady im dłużej patrze na ogrody to wiem ze nic nie wiem Nie mam pojęcia co i gdzie posadzić żeby było skromnie ale z gustem Słupa nie przesunę o trawę zadbamy Podoba mi się tuja książkowa, berberysy tawuły Zaczynam zdjęciem od furtki.
Bez pomocy nie dam rady im dłużej patrze na ogrody to wiem ze nic nie wiem Nie mam pojęcia co i gdzie posadzić żeby było skromnie ale z gustem Słupa nie przesunę o trawę zadbamy Podoba mi się tuja książkowa, berberysy tawuły Zaczynam zdjęciem od furtki.
z rysowaniem
Męczę się i męcze, jakieś koncepcje przechodzą mi przez głowę, ale na ogród trzeba spojrzeć tak globalnie i ciężko mi to idzie. Jak już wymyślę kawałek rabaty, to stoję w miejscu bo nie wiem jak ma się to do reszty. A na razie to najwięcej trudności sprawia mi stworzenie tego wyższego piętra roślin z tyłu. Nie wiem jakie drzewa szybko by urosły, gdzie które wszadzić, gdzie ewentualnie tuje. Bo nie chcę po całosci tujek. Wiem, że agrowłókninę mam do zdarcia i pokuszę się o ostry kancik, tylko mam obawy co do utrzymania w eyzach takiego trawnika. Z tyłu ogrodu na pewno też poprzesuwam rośliny do przodu.