szksat
13:17, 06 sie 2015
Witajcie, Kochani
Podczytuję Ogrodowisko od jakiegoś czasu, starając się coś zrobić z moim przedogródkiem i oczywiście im więcej czytam, tym więcej myśli kłębi mi się w głowie i większy mętlik
Bez Waszej pomocy w uporządkowaniu tego mojego chaosu nie da rady
Bardzo proszę o wskazówki jak na czymś, co jeszcze niedawno było podjazdem, ale zostało zagrodzone, zrobić namiastkę ogródeczka żwirowego, w którym chciałabym mieć:
*trawy (miskant zebrinus już jest tylko muszę go tam przesadzić), a w nich koniecznie jakąś falę z Imperaty Red Baron i hakone, jeśli się da
*świerk Daisy's White (wiem, że choruje i nie polecacie, ale się absolutnie zakochałam i chciałabym spróbować)
*tuje Danica i Mirjam
W ogóle marzy mi się, żeby było tam zielono-czerwono-żółto. A tak wygląda ten mój przyszły przedogródek:
Tutaj zdjęcie od drzwi frontowych. Właściwie od godziny 10 jest tam cały czas słońce. Linie zaznaczone na bordowo mają ok. 8 m.
A tutaj jeszcze jedno ujęcie dla lepszego wyobrażenia:
Wzdłuż chodniczków są jeszcze rabaty o szerokości 0,8m, które całkowicie są do przerobienia tak, żeby pasowały do reszty. Wzdłuż domu jest praktycznie cały czas cień.
Ratujcie, proszę, bo sama nie dam rady

*trawy (miskant zebrinus już jest tylko muszę go tam przesadzić), a w nich koniecznie jakąś falę z Imperaty Red Baron i hakone, jeśli się da
*świerk Daisy's White (wiem, że choruje i nie polecacie, ale się absolutnie zakochałam i chciałabym spróbować)
*tuje Danica i Mirjam
W ogóle marzy mi się, żeby było tam zielono-czerwono-żółto. A tak wygląda ten mój przyszły przedogródek:

Tutaj zdjęcie od drzwi frontowych. Właściwie od godziny 10 jest tam cały czas słońce. Linie zaznaczone na bordowo mają ok. 8 m.
A tutaj jeszcze jedno ujęcie dla lepszego wyobrażenia:

Wzdłuż chodniczków są jeszcze rabaty o szerokości 0,8m, które całkowicie są do przerobienia tak, żeby pasowały do reszty. Wzdłuż domu jest praktycznie cały czas cień.
Ratujcie, proszę, bo sama nie dam rady