Aniu są przypadki, że nie drażnie, ale te lilie gryzą się jak pies z kotem

CO gorsza jakaś chryzantema przytachan przez moją mamunie, która miała być różowa zakwitnie na żółto... wszystko było by w porządku gdybym nie posadził jej na różowej rabacie
Ewelino wazon w najlepszej odłsonie

chociaż co chwile słysze jakieś jęki "zetnij mi kilka do wazonu" mojej odpowiedzi chyba pisać nie trzeba
Zuza bardzo mi miło czytać takie pochwały

Zapraszam.
Ewo ja niestety nie mam pojęcia o miniaturkach i to jednokolorowych... wiesz ja to zachłanny i czym bardziej kolorwy, falbanisty i duży tym lepszy. Za pająkami też za bardzo nie jestem.. Może Free Whelin lub Apron Strings.
No, ale zawsze moge polecić dobrą polską strone z odmianami
Liliowce powinnaś tutaj znaleźć coś dla siebie
Iwonoto moja najlepsza i najbliższa szkółka, większosć moich bylin właśnie z niej pochodzi,a w szczególności żurawki. Właścicele są pasjonatami, a nie zawsze się z tym można spotkać. Najlepsze są szkółki, w których klient wie więcej... obrót o 180 stopni na pięcie wskazany
Ewo pasjonatko witam i zapraszam
Agato tez róż z żóltym jakoś sam pcha się do ogrodów

Lilie już zaczynają konkretnie i efektownie kwitną, a zapach lili z przedogródka unosi się co najmniej na 5-10 metrów(zależy od pory dnia i wilgotności) i nie zaprzecze, że cudowie pachną.
Moje siewki też wszystkie Emilowe i jak na razie tylko z jednej nie jestem zadowlony.
No, a na rabatch jest już tak ciasno, że nogi nie ma gdzie postawić, a ja ciągle coś dosadzam... później będę wysadzać i tak zabawa w ogrodniczkowanie się kręci