Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Welka 21:57, 24 wrz 2013

Luki napisał(a)
Wybrałem się dzisiaj na zakupy
Było duuużo żurawek, ale tylko dwie kupiłem.

Gdybym ja u siebie w okolicy miała choć jedno centrum w połowie tak zaopatrzone w żurawki jak to, to byłabym przeszczęśliwa. W jednym z olsztyńskich sklepów z 2 miesiące temu Golden Zebrę proponowali mi jako nowość, a teraz nowością jest Sweat Tea Dlatego zostają mi zakupy internetowe
Pozdrawiam
Agania 22:04, 24 wrz 2013

Łukasz coś Ty wyhodował, ten jałowiec o mało Cię nie zjadł

Bitwa wygrana 1:0 dla Ciebie
Mala_Mi 22:27, 24 wrz 2013

Ja do jałowców sie zraziłam.... rosną jak głupie i zajmują pół ogrodu..

Takie centrum żurawkowe..... dobrze, ze takeigo nei mam, bo nie potrafię sie ograniczać z zakupami.. zawsze wydam wszytko co mam do spodu... a potem.....
Mala_Mi 22:28, 24 wrz 2013

A tak wogle to co masz ze stali??? Jaki temat?
Luki 22:44, 24 wrz 2013

ANIA napisał(a)
Łukasz jakie piękne tworzysz kompozycje roślinne. Masz piękny ogród.

Bardzo dziękuje za miłe słowa, mimo wszystko do tworzenia udanych kompozycji mi daleko. Chciałbym mieć troszki inny ogród, ale jak zacząłem od kolorowych rabat i pasów z żurawkami to przy nich zostane, też mi się podobają
Luki 22:46, 24 wrz 2013

Welka napisał(a)

Gdybym ja u siebie w okolicy miała choć jedno centrum w połowie tak zaopatrzone w żurawki jak to, to byłabym przeszczęśliwa. W jednym z olsztyńskich sklepów z 2 miesiące temu Golden Zebrę proponowali mi jako nowość, a teraz nowością jest Sweat Tea Dlatego zostają mi zakupy internetowe
Pozdrawiam

Niestety wszystkie żurawki tam dostępne już mam znalazły się dwa niedobitki, ale już rozmawiałem z właścicielką i będą nowości na wiosne
Ja mam byliny, a za hortensją Limelight gonie już 2 tydzień i nic. Nie można mieć wszystkiego.
Luki 22:48, 24 wrz 2013

Agania napisał(a)
Łukasz coś Ty wyhodował, ten jałowiec o mało Cię nie zjadł
Bitwa wygrana 1:0 dla Ciebie

Mam jeszcze jednego, ale na razie zostawiam go w spokoju Dzisiaj musiałem jeszcze wykopać jego pień, ale też szybko się uporałem
Luki 22:55, 24 wrz 2013

asc napisał(a)
Ja do jałowców sie zraziłam.... rosną jak głupie i zajmują pół ogrodu..

Takie centrum żurawkowe..... dobrze, ze takeigo nei mam, bo nie potrafię sie ograniczać z zakupami.. zawsze wydam wszytko co mam do spodu... a potem.....

Do jałowców też bardzo się zraziłem i sukcesywnie się ich pozbywam. Na wiosne kolejny zawodnik pożegna się z moim ogrodem
Ja ograniczam się do posiadania jedej rośliny z każdej odmiany i to działą na moją korzyść, a bardziej mojego portfela

asc napisał(a)
A tak wogle to co masz ze stali??? Jaki temat?

Temat nie jest moim marzeniem, ale został mi częsciowo narzucony przez promotora.
'Wieża reklamowa hipermarketu wykonana w konstrukcji stalowej' a ja tak nienawidze reklam, ale temat, który chciałem sobie zafundować okazał się bardziej skomplikowany i został mi bardzo odradzony. Doszedłem do wniosku, że i tak będzie cięzko czasowo, więc nie mam co sobie życia komplikować. Mam nadzieje, że to dobra decyzja.
Madzenka 18:58, 25 wrz 2013

Ha ha nie nawidzisz reklam a to mój chleb powszedni
Luki 20:50, 25 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ha ha nie nawidzisz reklam a to mój chleb powszedni

Tak dla sprecyzowania. Nienawidze reklam zaśmiecających miasta okropnymi szyldami, bilbordami, ulotkami, plakatami. Okropne są obwieszone płoty szmatami itp. Jak o tym myśle to...... Przynajmniej Kraków zmądrzał i wywalił kolorwe reklamy i szmaty z rynku i przylegających ulic. Następne powinno być Zakopane.
Do usług reklamowych nie mam nic Tyle na temat.... wracam do tematu ogrodowego, bo mam wiele dylematów.