Dziękuje bardzo z efektu jestem zadowolony mimo, że stan obecny to wielki bur...... bałagan
Przy bukszpanie miałem chwile załamania gdy ja skakałem po prętach i dzwigniach, a buksik nawet nie drgnął, ale dało rade Z tego wolnego miejsca najbardziej się cieszę
Cieszy mnie to bardzo, że mimo bałąganu i braku nasadzeń się podoba. No okaz ma już swoje latka spokojnie 15 będzie mieć i jest rodzicem kilku innych kulek w ogrodzie
Mam już pewien zamysł roślinny na rabate. Hortensja, miskanty carexy, rozchodniki, liliowce, jeszcze jedna kula bukszpanowa. Teraz pozostaje pytanie co z tego wybrać i jak posadzić żeby było ładnie
Łukasz.. dobra decyzja i dobra robota... bu.... też mam... czym więcej robię tym większy..
Koło dużej kuli posadź kiedy małą .. i dziury nie będzie i będzie fajnie
Połączenie żurawek też będzie korzystne dla rabaty..
Mi się teraz bardzo podoba...
Szybko się uwinąles z tym jałowcem . Mnie sie nawet podobała ale faktycznie był już za duży i bukszana za mocno zarastał a bukszpan wielki i piękny i ekspozycja mu dobra potrzebna. Fajnie teray jest. Pozdrówka.
Luki, masz u siebie żurawkę Apricot? Zamówiłam sobie i chciałabym na słoneczku posadzić, a nie wiem czy da radę?
Połączone fale żurawkowe będą pięknie wyglądały )
Pozdrawiam