Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Starorzecze na górce

Starorzecze na górce

agatanowa 23:07, 17 cze 2014

jambosana napisał(a)
Pięknieje Twój ogród, dużo byli i róż, a że na razie małe, za rok większe, za dwa busz, a w trzecim przesadzasz...

Oj, Beatko, ale ja Ciebie zaniedbałam Az mi wstyd. Bardzo lubię Twój ogród od samego początku odkąd się pojawiłaś, a teraz tak dawno nie spacerowałam po urzekająco skomponowanych rabatach, z takim oddechem. Przepraszam
Dziękuję za wizytę i pozdrawiam serdecznie
Kasya 06:33, 18 cze 2014

Ciekawa jestem czy Fairy Juz zakwitla

Ja czekam Dzisiaj na dostawę róż ale Fairy dopiero na jesieni
katarzynkak 16:50, 18 cze 2014

Ależ pięknie
Napia 23:37, 18 cze 2014

Zostawiam pozdrowienia weekendowe
gierczusia 19:12, 30 cze 2014

Hej .. Dotarłam do Ciebie poszukując wieści o królewskich rodkach .. Właśnie się szykuję do zakupu i myślę intensywnie a opisy w necie są powiedzmy oględnie skąpe .. Szukam czegoś czerwonego , gęstego , wyprostowanego .. Doradzisz mi pliz ??

Ps. Poglądałam zdjęcie Twoich kwitnących Jadzi i Kazia .. Są boskie
monteverde 22:09, 30 cze 2014

Agata witam po przerwie i dzięki za pamięćpozdrawiam
agatanowa 09:07, 01 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Hej .. Dotarłam do Ciebie poszukując wieści o królewskich rodkach .. Właśnie się szykuję do zakupu i myślę intensywnie a opisy w necie są powiedzmy oględnie skąpe .. Szukam czegoś czerwonego , gęstego , wyprostowanego .. Doradzisz mi pliz ??

Ps. Poglądałam zdjęcie Twoich kwitnących Jadzi i Kazia .. Są boskie

Ela, dziękuję za wizytę, ale w kwestii RH, to ja jestem kompletna noga. Mam zaledwie kilka krzaczków na krzyż i to od tego roku (jeden od ubiegłego, do tego zakupiony chory). Co więcej kolorystyka czerwona, to nie moja. Najlepsza będzie w te klocki oczywiście Bogdzia, Bożenka https://www.ogrodowisko.pl/watek/2074-rododendronowy-ogrod-ii?page=2697

Pamiętam, że ona z czerwonych lubi zdaje się Franceskę (ale czy ma ona pokrój wyprostowany? - chyba mało który RH ma taki, ale pytaj u źródła )
https://www.google.pl/search?q=francesca+rododendron&safe=off&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qF2yU5ecF8PO0AXmvIHQAw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=775

Zapraszam do częstszych odwiedzin
agatanowa 09:07, 01 lip 2014

Aniu, monteverde, jakieś śliczności mi wkleiłaś. Powodzenia z nowym kompem!
agatanowa 09:10, 01 lip 2014

Kasya napisał(a)
Ciekawa jestem czy Fairy Juz zakwitla

Ja czekam Dzisiaj na dostawę róż ale Fairy dopiero na jesieni

zakwitła, muszę pofocić. Obejrzałam Twoje zakupy różane - nie są złe! Na pociechę przypomnij sobie moją Queen of Sweden z Rosarium
agatanowa 09:13, 01 lip 2014

katarzynkak, Napia, dziękuję za odwiedziny i również pozdrawiam, niestety obecnie mało mnie tu było, bo urlop własnie skończyłam, więc teraz po powrocie trzeba wszystko "ogarnąc". I to niewirtualnie Wobec tego wirtualnie mało mnie będzie