Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Starorzecze na górce

Starorzecze na górce

Donia72 12:35, 21 lip 2014

agatanowa napisał(a)

Donia72, a coż Ty chcesz pozmieniac u siebie? Masz piękne, dorodne rośliny i wspaniałe tło dla bylin, które zdobi ogród również zimą. Bedzie tylko lepiej. A u mnie zimą i przednówkiem pucha Co więcej u Ciebie takie ciekawe zakątki, zatoczki się robią. Mi tego brak, ale powoli będziemy kombinować

No wlasnie, teraz jestem na topie wszelakich bylin. Mam juz jarzmainke, przetaczniki,dzwonki, pysznoglowke, liatre, rudbekie, no i oczywiscie jezowke. Wszystko praktycznie na razie po jednej sztuce, ale mysle, ze moja "kolekcja" sie powiekszy.
malgorzata_s... 16:50, 21 lip 2014

Agatko dom tonie w kwiatach Cudowne te Twoje bylinowe łany Pamiętam ogród rok temu, aż wyobraźni brak co będzie w kolejnym sezonie Pozdrówka
katiaxx 20:18, 21 lip 2014

piękny ogród, gdybym przechodziła koło Twojego domu pomyślałabym że to szczęśliwy dom
Katkak 20:26, 21 lip 2014

No Agatka ale poszłaś po bandzie , ogród usłany kwiatami, przepięknie. I ta kręta ścieżka między kwiatami. Normalnie dech zapiera
wiunia 07:33, 22 lip 2014

Agatko anałizuję Twoje rabatki pod domem i szukam inspiracji na rabatę pod okndm od północnej strony... moż coś wymyślę?
zawitka 07:50, 22 lip 2014

Łuczek to dopiero będzie ładny na razie kombinuję z dorotką
agatanowa 10:05, 22 lip 2014

zawitka napisał(a)
Łuczek to dopiero będzie ładny na razie kombinuję z dorotką

Dorotki to fajne dziewczyny

A łuczek już wygląda ciekawie, a co dopiero jak się wszystko porozrasta
agatanowa 10:07, 22 lip 2014

wiunia napisał(a)
Agatko anałizuję Twoje rabatki pod domem i szukam inspiracji na rabatę pod okndm od północnej strony... moż coś wymyślę?

Wiuniu, moje wszystkie rabatki są od strony wsch, pd i zachodniej. Mam tam rośliny bardzo słońcolubne
agatanowa 10:08, 22 lip 2014

Katkak napisał(a)
No Agatka ale poszłaś po bandzie , ogród usłany kwiatami, przepięknie. I ta kręta ścieżka między kwiatami. Normalnie dech zapiera

Ścieżka wciąż jest nie taka, jaką bym chciała. Miały być opadające ściany zieleni i kwiecia, a na razie jest łyso i widać przęsła ogrodzeniowe. Ale i tak cieszę się, że jest zieleniej niż było
agatanowa 10:09, 22 lip 2014

katiaxx napisał(a)
piękny ogród, gdybym przechodziła koło Twojego domu pomyślałabym że to szczęśliwy dom

tak włśnie chciałabym, żeby i wyglądało, i było