Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Starorzecze na górce

Starorzecze na górce

Richie 00:32, 24 gru 2013

Agatko dalszej aktywności w ogrodzie i na forum życzę oraz dobrych, spokojnych i wesołych Świąt.
malgorzata_s... 12:32, 24 gru 2013

Aguniu życzę Tobie i Twojej rodzinie zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt. W Nowym Roku niech spotyka Cię tylko samo dobro i szczęście a świat niech staje się lepszybyś nie musiala martwić się czy zdolasz go naprawić Buziaki
agatanowa 01:23, 29 gru 2013

Kochani, dziękuję Wszystkim za odwiedziny i życzenia świąteczne Przygotowania i same święta tak mnie pochłonęły, że życie wirtualne w zasadzie zamarło. Zatem jestem spóźniona z życzeniami bożonarodzeniowymi, ale za to zdążę z noworocznymi
Zatem z okazji Nowego Roku 2014 życzę Wszystkim najserdeczniej i z całego serca zdrowia, szczęścia i realizacji wszelkich marzeń, nie tylko ogrodowych, ale w szczególności tych Oby rok ten przyniósł nam wszystkim pokój i dobrobyt, i był nieporównywalnie lepszy niż ten 100 lat temu.

Wkleję parę spóźnionych zdjęć.

Dom w światełkach:

Choinka tradycyjna obcinana z 1,5 metra od góry, bo się nie mieściła (zresztą zajmuje pół pokoju, bo ma z 3 m średnicy ) i detale na niej:

Proste ozdoby:

Ulubione bożonarodzeniowe potrawy:

Tradycyjne ciasteczka kruche wiedeńskie migdałowe (tradycyjnie to są rogaliki, ale ja wycinam ciasteczka) i wariacja na ich temat orzechowa, niektóre bardziej spiekam, bo takie lubi mąż i ja

Bożonarodzeniowy tort orzechowo-czekoladowy własnej produkcji:

Dominiqa 07:40, 29 gru 2013

Witaj Agatko dom i ogród piękny....czeka Cię jeszcze dużo pracy...., ale ogród to niekończąca się opowieść....Pozdrawiam i chętnie będę podglądać Twoje poczynania
agatanowa 00:22, 30 gru 2013

Dziekuję Dominiqa i zapraszam

Jeszcze parę gwiazd w załączeniu:

Betlejemska

Gabrysia_ 08:39, 30 gru 2013

Agata...piękne iluminacje ,dom wygląda bajecznie
Buziaki
agatanowa 01:16, 02 sty 2014

Gabrysiu, dziękuję za wizytę i miłe słowa. W święta prawie wszystko wygląda bajecznie - magia świąt

Ostatnio zjadłam ostanią cukinię oraz 2 patisony w postaci pikantnej zupy posypanej wiórkami długo dojrzewającego sera, skropionej wyborną oliwą kreteńską i rukolą :

i przedostatnią dynię piżmową w zapiekance według przepisu Ani Monteverde - pycha!

malgorzata_s... 12:53, 02 sty 2014

Agatko ależ pyszności pokazujesz Normalnie aż się głodna zrobiłam Buziaki na Nowy Rok zostawiam
AgnieszkaW 14:44, 02 sty 2014

Iluminacje, dekoracje i słodkości - nie wiem, co piękniejsze, chyba każde wygrywa w swojej kategorii Pozdrawiam serdecznie
Mirka 11:31, 06 sty 2014

Pozdrawiam z Nowym Rokiem.Ale pyszności na stole chyba na torcik bym się skusiła.