Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

hankaandrus_44 10:41, 07 mar 2025

Zbyszku, nie wiem jak u Was, u mnie niby była w ogrodzie wilgoć przez zimę, ale niestety te przymrozki zrobiły swoje, wszystko podsuszone. Mam nadzieję, że zbyt wiele szkód nie będzie, ale zieloności u mnie mało. Póki co, szaro, a wody w kranach jeszcze nie ma.

Pogody życzę, żeby chociaż Bari miał uciechę ze spacerów. Pozdrawiam rodzinkę, Krysi życzę zdrowia i pogody ducha.
hankaandrus_44 22:12, 30 mar 2025

Halo, Zbyszku, czas się otrząsnąć z zimowego letargu, i życie brać za kołnierz, i do roboty.
Wpisuję się, bo sama potrzebuję porządnego kopa, bo jakoś mi się nie chce.
Myślę, że po deszczu może mój ogród ożyje i chęci mnie najdą. Bo tak jak teraz, to nie mam apetytu na niego.

Pozdrawiam serdecznie.
Joku 19:23, 31 mar 2025

Jak wiosna w Iwoniczu? Krokusy kwitną i forsycje?
hankaandrus_44 15:42, 18 kwi 2025

Zbyszku, Tobie i Twojej rodzinie życzę zdrowia i spokojnych dni nie tylko w Święta, ale i w całym roku. I niech Was omijają wszelkie złe przypadłości. Bo nigdy tak nie jest, żeby cały czas siedzieć w dołku, zawsze trzeba zobaczyć, co za miedzą widać i słychać.
Wesołego Alleluja!
Kordina 17:00, 18 kwi 2025

To ja się przyłączam do życzeń Hani, wszystkiego co najlepsze Świątecznie
zbigniew_gazda 12:15, 25 kwi 2025

Pewnie nie ma na Świecie człowieka
który by wiedział co go jeszcze czeka.
Dostałem właśnie sierpa - bardzo zabolało
a życie nowy wymiar otrzymało.

Dzięki za zainteresowanie i życzenia świąteczne. Wam wszystkim życzę zdrówka bo ono najważniejsze jest.

U mnie ogródek żyje i ma się dobrze. Ostatnio prawie codziennie polewa deszczyk i roślinki zadowolone.

zbigniew_gazda 12:20, 25 kwi 2025

hankaandrus_44 13:46, 25 kwi 2025

Zbyszku, Skoro tu się zjawiłeś, to znaczy , że stajesz do pionu, A że czasami pion musi mieć i 2 podpórki albo i jeszcze coś pod siedzenie, to już od nas to nie zależy . Trzymaj się nawet pędzla jak drabiny lecą.
Najważniejsze, żeby sobie więcej stresu na głowę nie brać, Będzie co ma być, nigdy nie wiadomo, co nam jutro przyniesie. Żyjmy tym co dziś mamy.

Powodzenia i ciesz się, że masz rodzinę przy sobie, miłego pieska, i w razie czego to i do przyjaciół ogrodowych możesz wysłać kilka tirów emocji.

Kiedy starzec przeżył marzec -będzie zdrów! I tego si trzymaj.

Pozdrowienia dla małżonki i Bariego pogłaskaj od nas.

Ps. Ogród masz wspaniały!, Nie to co mój.
zbigniew_gazda 15:06, 25 kwi 2025

Haniu dzięki bardzo za wsparcie i cenne uwagi jak zawsze. One działają jak balsam. Tak najbliższa rodzina wspiera nas bardzo . Natomiast wszystkie " przyjaciółki" jak zwietrzyły problem, zrobiły w tył zwrot. Może to i lepiej - mniej dyskusji i gadania poza plecami.
Pozdrawiam serdecznie.

Kordina 16:02, 25 kwi 2025

zbigniew_gazda napisał(a)

Witaj Zbyszku
Ładnie to ujęcie spod kloników wygląda, rodki super, a piesio rozczulający, ma szczęście z powodu swojego miejsca na ziemi
Życie, jak z tą połową szklanki, zawsze lepsza wersja cieszyć się z połowy, niż martwić