Joku
17:33, 22 lis 2025
Zbyszku współczuję, wiem co to znaczy. Twój Bari i Hani Frodo były dla mnie w jakiś tam sposób bliskie, miały swoją historię. Szkoda ze ich już nie ma, brakuje psich spacerów, tego codziennego kilkukrotnego obowiązku. Choćby mróz był trzaskający, śnieżyca, wichura lub deszcz. Zawsze trzeba było wciągać kaptur na głowę i zasuwać. I nie było ciężko. Mojej Majki też już nie ma. Będzie kolejny piesek?
W tym roku zima przyszła szybko, zwłaszcza u was na południu. U mnie tak jak u Hani trochę posypało, od kilku dni nocne przymrozki. Skoro jednak zima zawsze się pojawia więc chyba lepiej niech się pojawi w listopadzie i się z nami rozstanie jak najszybciej.
W tym roku zima przyszła szybko, zwłaszcza u was na południu. U mnie tak jak u Hani trochę posypało, od kilku dni nocne przymrozki. Skoro jednak zima zawsze się pojawia więc chyba lepiej niech się pojawi w listopadzie i się z nami rozstanie jak najszybciej.