To coś na pniu to daj stożek z cisa albo bukszpanu na podkreślenie wejścia.
Hakuro nie lubię, Miskant Morning Light jest niewielki, zamiast niej nieśmiało zaproponuję???
Danusiu - będzie stożek z cisa !!! Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - zamiast Hakuro dać Miskant Morning Light ? Jeżeli tak to będzie na wiosnę demolka. Ewo myślę że nie ma rady. Danusia wie co mówi. Po to namalowałem rabatkę aby uzyskać Wasze porady. Wcale się tego nie wstydzę. Jesteśmy tu po to aby pokazywać swoje błędy a i sukcesy jak coś się uda.
Zbyszku niezmiennie , niezmiernie podziwiam Twoją niezliczoną ilość talentów .Trzymam kciuki za realizację Twojego przepięknego ziemskiego ogrodu i dopóki nie osiągniesz w nim doskonałości i absolutnego z niego zadowolenia, co mam nadzieję tak szybko nie nastąpi ,o tym wyżej nawet nie wspominaj -bardzo Cię proszę .
no już kto jak kto ,ale ty to nie masz się czego wstydzić ....,przynajmniej jeśli chodzi o ogród . popieram Danusię z miskantem . zobaczysz , będziesz dużo bardziej zadowolony niż z hakuro . z ta wierzbą to więcej kłopotu niż radości , ja nawet miewam na niej mszyce . nie mówiąc o ciągłym obcinaniu . a miskant to elegancja i to bez roboty