Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Puszczykowie

Ogród w Puszczykowie

ren133 14:34, 15 paź 2015

wietrzyk napisał(a)
świat w kropelce wody

Artystyczne zdjęcie
Agatek 18:42, 15 paź 2015

Asiu dziękuję Ci za odpowiedź
zapraszam do mnie częściej może podpowiesz coś ciekawego przy zimowym projektowaniu rabaty
może wtedy będę mogła nazwać swój ogród ogrodem na razie to nic nie mam, nawet przygotowanego miejsca

trawkę z ostatniego koszenia tam gdzie mogłam pościółkowałam i będę dalej tak robić

Pszczelarnia 19:19, 15 paź 2015

Asia, to jest właśnie pytanie. Czy jest sens? Jakiś jest. Tylko nie umiemy do niego dojść.
I ja się cieszę z deszczu a potem poproszę jeszcze o miesiąc temperatur powyżej 10 st.
Kuba 19:25, 15 paź 2015

Ależ tu pięknie! Piękny ogród i takie same zdjęcia
Pozdrawiam
wietrzyk 22:32, 15 paź 2015

Wiuniu
dzięki
mnie się ta fotka trochę kojarzy z taką kulą do potrząsania, ze sztucznym śniegiem w środku

Reniu
to Ty mnie rozumiesz walczę z tym moim skrzywieniem, ale nie jest lekko
MonikaH 10:20, 16 paź 2015

Asiu, evergoldy juz zimowały u Ciebie? Posadziłam kilka i jestem ciekawa czy dadzą radę.
Świetny red baron, moje kiepsko rosną, na wiosnę zmienię im miejsce.
Super "kropelka"
wietrzyk 12:35, 16 paź 2015

Reniu
dziękuję się uczę powoli

Agato
z przyjemnością będę Cię odwiedzać choć z projektowaniem to sama się męczę, ale zawsze co dwie głowy, to nie jedna... a na forum tych głów na szczęście nie brakuje

Pszczółko
tak tam sobie gderam, ale zbieram wodę do beczek, wiadomo
a o 10 stopni to i ja proszę Matkę Naturę, bo troszkę mi jeszcze zostało do zrobienia

Ewo - Kubo
witaj
Twój awatar mi znajomy, zaraz muszę wątek sprawdzić, bo już się lekko gubię wśród mnogości pięknych ogrodów na forum

Monia
evergoldy pierwszy raz posadziłam. mam nadzieję, że zimę przetrwają, choć liczę się z tym, że na wiosnę nie będą piękne. tak przynajmniej dziewczyny mówiły, że trochę były marne i suche, a potem odbiły.
Red Baron lubi luźną glebę i wilgoć, wybarwia się na czerwień jak ma potas w glebie. Tak mi pan Trawka powiedział. U mnie jest na górce, ale jak były upały podlewałam. I dałam mu nawozu do pomidorów
pokaż jakieś fotki w końcu, co tam robisz
Warmia 08:22, 17 paź 2015

Asiu, piękny ten świat w kropelce. Mi się on kojarzy z fatamorganą.
Sebek 18:10, 17 paź 2015

wietrzyk napisał(a)
świat w kropelce wody

Kopara mi opadła
nicol21 18:16, 17 paź 2015

Świat w kropli wody - extra! Ogród świetny - podoba mi się to zestawienie trawek, stipek i rozchodników
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies