Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Puszczykowie

Ogród w Puszczykowie

Urszulla 21:40, 09 lut 2016

Ciekawy tenisowy akcent a psiaki cudowne u Ciebie pewnie szybciej wiosna rozkwitniepozdr.
Piorunek 17:05, 12 lut 2016

Witaj Zasięgam rożnych opinii na temat grabów. Wydaje mi się, że u Cb takowy żywopłot rośnie. Możesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Czy szpeciele to duży problem?
MonikaH 19:07, 12 lut 2016

historia tenisowa, psia historia i wiosna w Jucce (zmieniłam pracę i codziennie z "eski" widzę Tarnowo), dzieje się dzieje, macham zza drogi i nie mogę się doczekać wiosny
wietrzyk 17:24, 17 lut 2016

Hej Ulka
nie wiem czy do mnie wcześniej przyjdzie, dziś śnieg padał!!! co prawda nie jakieś tam straszne opady, ale wieje i jest zimno... czekam jeszcze ze dwa tygodnie, a potem liczę na szybkie ocieplenie

Piorunku
polecam gorąco!!! piękny jest, szybko przyrasta, bezproblemowy (oprócz cięcia oczywiście )
nie wiem czy jest problem ze szpecielami, bo ich nie widziałam
mój jeszcze cały czas mocno trzyma liście, jest dobrą zasłoną przed zimowymi wietrzyskami

Monika
gdzie Ty się ukrywasz sto lat Cię nie słyszałam, o widzeniu już nie wspomnę codziennie wychodzę, sprawdzam jak z tą wiosną i... nic

wietrzyk 17:38, 17 lut 2016

Ptaszki okropnie wygłodzone. Pochłaniają ogromne ilości słóonecznika, ziaren, płatków owsianych. Taki pojemnik ze słonecznikiem, jak widać na zdjęciu, pochłaniają w jeden dzień + zawartość karmnika i to co rozsypuję na ziemi. Jeszcze kule w siateczkach i orzeszki ziemne. To chyba znak, że wiosna blisko i zbierają siły na zakładanie gniazd

Sebek 17:40, 17 lut 2016

Ale ten domek jest cudny!

Macham
Anda 17:44, 17 lut 2016

Ładny karmnik U mnie tez sikorki się dożywiają .
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
wietrzyk 17:47, 17 lut 2016

Dla niecierpliwych troszkę sycylijskiej wiosny
kwitnące migdałowce

i takie tam inne ładne kwiatki

wietrzyk 17:49, 17 lut 2016

Ewka i Sebek

dzięki za odwiedziny
domek cieszy oko, choć pewnie sikorkom wszystko jedno, byle było dużo
Anda 18:02, 17 lut 2016

Ty tez się tak znęcasz tymi fotkami nad nami wypatrujacymi wiosny jak Sebek
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies