Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :)

Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :)

Juzia 15:38, 23 mar 2014

U nas pogoda niestety taka sama.
Nikita 15:58, 23 mar 2014

Tak, tak ja też czekam na jakieś fotki...chwal się co ogródkowo zrobiłaś
Luckaa 17:07, 23 mar 2014

Dziś pogoda kiepska, ale w domu tez trzeba nadrobic zaległosci hih, pozdrawiam.
Cleo 21:43, 23 mar 2014

I pada nadal..
Pojechaliśmy w końcu do szwagierki w odwiedziny, bo w ogrodzie i tak lipa, nic nie zrobiliśmy.

Dziś kupiłam swoje pierwsze w życiu trzy żurawki, bordowe, Berry Smothie najprawdopodobniej. Zobaczę na próbę jak się będą sprawowały, nie mam w ogóle doświadczenia w temacie żurawkowym.

Nie oparłam się pokusie i kupiłam dwa iglaki na pniu. Tuję żółtą i cyprysika wybarwiającego się na żółto, będą się ładnie odbijały na tle zielonych szmaragdów czy cyprysików.

Róży New Down nie dostałam Nawet jedna kobitka sprzedająca róże, powiedziała, że się już tego "nie robi", bo lecą płatki jak szalone. To prawda? Macie jakieś doświadzcenie z tą odmianą?
Luckaa 16:47, 25 mar 2014

Ja w swoim małym ogrodnoczym tez znalazłam żurawki, ale jeszcze wstrzymuje sie z kupnem is adzeniem, wkońcu dziś u nas padał śnieg
madeline28 21:04, 26 mar 2014

Hej, gdzie we Włocławku kupujesz rośliny ?
Cleo 11:59, 27 mar 2014

madeline28 napisał(a)
Hej, gdzie we Włocławku kupujesz rośliny ?

Hej!

Na pchlim najczęściej i w szkółce w Bądkowie. Agro Niemczyk.
madeline28 20:11, 27 mar 2014

Cleo napisał(a)

Hej!

Na pchlim najczęściej i w szkółce w Bądkowie. Agro Niemczyk.

Bądkowo dla mnie to za daleko, ja do tej pory kupowałam w Kruszynie w sklepie ogrodniczym (przy drodze na Brześć Kuj.) PUH Ogrodnik. Wydaje mi się, że mają tam niedrogie rośliny i bardzo fachową obsługę. Może w niedziele pojadę na pchli, jeśli oczywiście będę miała już gotową listę zakupów... pozdrawiam
Cleo 21:19, 27 mar 2014

madeline28 napisał(a)

Bądkowo dla mnie to za daleko, ja do tej pory kupowałam w Kruszynie w sklepie ogrodniczym (przy drodze na Brześć Kuj.) PUH Ogrodnik. Wydaje mi się, że mają tam niedrogie rośliny i bardzo fachową obsługę. Może w niedziele pojadę na pchli, jeśli oczywiście będę miała już gotową listę zakupów... pozdrawiam

Wiesz, ze ja nigdy tam nie dotarłam? Nawet nie wiem, w ktorym miejscu to jest dokladnie. Musze sie kiedys wybrac do tego ogrodniczego.
A Ty skad dokladnie jestes?
Cleo 21:31, 27 mar 2014

Ale mam braki na ogrodowisku.. Juz chyba nie nadrobię.
W ogrodzie tez niewiele zrobiłam. Mąż dłubie trochę więcej, wycina namiętnie darń

Jam zapraacowana, taki akurat okres przyszedł, ze ciagle cos w pracy a ogrodowo lipa. Z utęsknieniem czekam na wakacje.
Wczoraj i dzis dopiero bezdeszczowo. Moze w koncu uda mi się fotorelację zrobic.

Pozdrowionka