Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :)

Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :)

babka 00:42, 09 lip 2015

Jakby co to Decis działa na to. Złapie na bank bo miałam wierzbę w innym miejscu i lata temu i było to samo. Pienik powrócił
ewa004 09:47, 09 lip 2015

Dobrze ze ja wierzb nie mam
Cleo 11:21, 09 lip 2015

ewa004 napisał(a)
Dobrze ze ja wierzb nie mam

Wiesz co Ewcia. Ta wierzba jest moją jedyną. Dostaliśmy ją od sąsiada, któremu przeszkadzała. Było to pierwsze drzewko w naszym ogrodzie zaraz po wprowadzeniu się i tak już została
Gdyby jej nie było to dziś na pewno świadomie nie zdecydowałabym się na wierzbę.
Cleo 23:26, 11 lip 2015

Jeden dzień nie zaglądałam, a mam tyle zaległości wszędzie, że szok. Już chyba nie nadrobię, bo musiałabym się wyłączyć z życia domowego!
No trudno, nie będę na bieżąco
babka 23:28, 11 lip 2015

Nikt nie mówił, ze będzie łatwo
Pozdrawiam
Cleo 23:30, 11 lip 2015

Dziś miałam nerwa!
Wykulkowałam dzisiaj bukszpany i trzmielinę, z nadzieją, że nie będzie padać. Nie padało i owszem, ale mój wspaniałomyślny mąż zaraz po moim cięciu ustawił zraszacz na całą rabatę frontową! 4 bukszpany i trzmielina się pięknie wykąpały. Ciekawe jaki piękny grzybek je nawiedzi. Oby nie!
Myślałam, że uduszę!!!
Cleo 23:33, 11 lip 2015

Aleee jutro jadę na zakupy roślinkowe. Zamierzam nabyć trawki, szałwię, lawendę, hortki i konwalnika. Mam nadzieję, że dostanę te co chcę i wrócę z dobrym humorem
mikami 12:46, 12 lip 2015

Udanych zakupów no i pochwal się tym co kupisz miłej niedzieli
Cleo 23:45, 12 lip 2015

mikami napisał(a)
Udanych zakupów no i pochwal się tym co kupisz miłej niedzieli

E tam nic roslinkowo nie kupiłam. Trawy mi się nie podobały, jakieś takie bidne były. Konwalników za mało mieli, nic mi po 6 sztukach. Hortki jedne mi wpadły w oko, ale Pan miał tylko 3 szt. A ja potrzebuje przynajmniej 5. Na dodatek nie wiedział co to za odmiana. Ogólnie lipa. Nie było tych szkółkarzy U których ja zwykle kupowałam.
Na dodatek pojechaliśmy wszyscy razem i młodsza zaczęła marudzic, ze chce usiąść i taka to robota. A szkoda gadać.
W O dokupilam farbę i malowalam płot. Już trzy przęsła są. Jestem w połowie drogi
Cleo 23:47, 12 lip 2015

Kojarzycie kto ma na forum murowana donice? Gdzieś u kogoś widziałam i nie mogę dojść u kogo?