Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :)

Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :)

mikami 13:26, 03 lip 2015

Oj u nas też upał a podobno ma być jeszcze cieplej ale lepsze słońce od deszczu bynajmniej dla mnie
Ja też w ogrodzie mam non stop słońce i grama cienia a jedyne drzewo jakie mam rzuca cień na posesje sąsiada
Miłej kąpieli w basenie dla ochłody
KasiaW76 15:06, 03 lip 2015

U mnie za chwile będzie odrobina cienia na moje szczęście no i mam wiatr
babka 15:32, 03 lip 2015

Na moim tarasie za zasłonkami jest idealnie Właśnie zaczynam urlop z lampką cydru w łapce
Dziękuję za info o farbie. Będę w markecie to zerknę. A czy ten kolorek trąci niebieskim czy mi się zdaje ? Też niżałuję że poszłam w brązy. Próbuję Żona namówić na przemaloanie budynku na biało ale ciężko mi idzie :/
Miłego moczenia
Cleo 18:36, 03 lip 2015

Dziś jeszcze moczenia nie było. Jeszcze woda za zimna. Parasol odebrany. Skrawek cienia będzie.

Czy ta farba wpada w niebieski? Raczej nie. Może to kwestia zdjęcia. Jest bardzo jasna siwa.
Cleo 18:40, 03 lip 2015

babka napisał(a)
Na moim tarasie za zasłonkami jest idealnie Właśnie zaczynam urlop z lampką cydru w łapce)

Ja też się urlopuję już właściwie tydzień. A dokładnie mam wakacje. Hurra!
amelia_b 11:04, 04 lip 2015

Cleo napisał(a)
Uff.. Jak gorąco!
Ale ja tak lubię

Zabiegana jestem i zaglądam na chwilę.
Basen w związku z upałami już stoi, woda nabiera temperatury

Dziś jedziemy do Jyska po parasol, bo nawet krzty cienia nie mamy. Na tarasie nie idzie wyrobić po południu, bo nic a nic nie wieje. Poza tarasem wszędzie słońce.

Wpadłam z rewizytą Fajnie zmiany zrobiłaś Pod basen najlepsza sztuczna trawa U nas też cienia brak, niestety ja nie znosze takiej temperatury wolała bym żeby było tak max 25 stopni
Cleo 10:36, 05 lip 2015

amelia_b napisał(a)

Wpadłam z rewizytą Fajnie zmiany zrobiłaś Pod basen najlepsza sztuczna trawa U nas też cienia brak, niestety ja nie znosze takiej temperatury wolała bym żeby było tak max 25 stopni

Miło, że zajrzałaś.
Zmian jeszcze nie koniec. Ciągle coś dłubiemy.
My póki co pod basenem mamy wysypany piasek, na to poszła plandeka, która była w komplecie z basenem i wsio.

Dla mnie lato, to lato ma być gorąco i słonecznie Tym bardziej, że ja całe wakacje mam wolne.
Cleo 10:57, 05 lip 2015

Już wspominałam, że wykarczowałam teren po starej rabacie - łezce. W związku z tym, że w tym miejscu ma powstać w przyszłości altana, to postanowiliśmy z M, że wyznaczymy kwadrat, wysypaliśmy żwirek i będzie czekać. Nie nadążyłabym z wyrywaniem chwastów tam, a nie chciałam też, żeby to miejsce świeciło golizną.
Zrobiło się miejsce na relaks
Tak się prezentuje w całości z całym kącikiem rekreacyjnym

Na przypadkowe przedmioty proszę nie patrzeć, ale zwariowałabym, gdybym do każdego zdjęcia przestawiała to, co moje dziewczynki znoszą do ogrodu.
ewa004 10:59, 05 lip 2015

Tylko palmy brakuje świetnie
Cleo 11:03, 05 lip 2015

Moja różyczka o nieznanej mi nazwie w końcu pokazała buźkę

Tak prezentuje się w całości. Ma drobne kwiaty. Co to może być za odmiana?