Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 20:23, 18 sie 2015

Kasia, a nie myślałaś żeby do japońca dać kolorowe żurawki? Kolorek byłby cały czas.
kasiek 21:44, 18 sie 2015

Katkak napisał(a)

Filip życzenie damy przyjął na klatę . Oj, to Krzysiek będzie w rozpaczy, że Wojtka nie będzie, szkoda .

Może jescze na koniec zdąży ale co było robić - albo ja albo on jedzie do Tarnowa, wybór prosty. Właściwie to z dziećmi miał jechać ale jak przypomnialam sobie o Fifim to zdecydowałam że Daria zostaje
Fifi dzielny widzę Zobaczymy teraz czy Daria będzie zadowolona czy też jednak będzie tęsknić za czułościami - Oliwka sie z niej śmiej że Fifi całuśny a ona przytulanka więc miłość by kwitła na potęgę
kasiek 21:46, 18 sie 2015

Katkak napisał(a)
Kasia, a nie myślałaś żeby do japońca dać kolorowe żurawki? Kolorek byłby cały czas.

Myślałam,nawet przymierzałam i coś mi nie pasiło.... W japońcu trzeba bardzo uważać z kolorami, jeden detal potrafi zdrażnić, zresztą przyjedziesz to pokombinujemy
kasiek 21:59, 18 sie 2015

Kurcze jak mnie roznosi, ten niedowład szarpie mi nerwy niesamowicie, wciąż nie mogę puścić wózka... Robię coraz mniej, myślę nad tym co robię a efektu brak Chyba czas się oswoić z tym kalectwem... i pomysleć że mój chlubny wzrost to jednocześnie jeden z powodów moich problemów... Że też nie można się skurczyć...
Z Oliwką wszystko jeszcze robiłm, z Darią już nie, dobrze ż eM sprawny i w miarę chętny np żeby wziąść dzieci na spadochron...

bo ja już nie dam rady lub na skocznie

Katkak 22:02, 18 sie 2015

Fajnie, że pomyślałaś o Fifim i Darusia zostanie . Syn mnie zagiął bo mówię Mu, że Darusia sobie nie życzy całowania, bo nie lubi, a On na to: A jak będzie miała chłopaka? Hmmm, szczenna mi opadła .
Mala_Mi 23:16, 18 sie 2015

kasiek napisał(a)
Kurcze jak mnie roznosi, ten niedowład szarpie mi nerwy niesamowicie, wciąż nie mogę puścić wózka... Robię coraz mniej, myślę nad tym co robię a efektu brak Chyba czas się oswoić z tym kalectwem... i pomysleć że mój chlubny wzrost to jednocześnie jeden z powodów moich problemów... Że też nie można się skurczyć...
Z Oliwką wszystko jeszcze robiłm, z Darią już nie, dobrze ż eM sprawny i w miarę chętny np żeby wziąść dzieci na spadochron...

Foto bomba Dziewczyny masz zajefajne I zjajem.. takie lubię
Marsylia--- to koniczynka szczęścia
Nie przejmuj się niczym...
Wiem juz co ci dam w prezencie w sobotę.. aby tylko jeszcze było.
Naparstnice mogę ci przywieźć sadzonki.
sylwia_slomc... 23:38, 18 sie 2015

Aniu naparstnice ja przywożę

Kasia, a jasnotę plamistą masz?
kasiek 07:36, 19 sie 2015

Katkak napisał(a)
Fajnie, że pomyślałaś o Fifim i Darusia zostanie . Syn mnie zagiął bo mówię Mu, że Darusia sobie nie życzy całowania, bo nie lubi, a On na to: A jak będzie miała chłopaka? Hmmm, szczenna mi opadła .

I tak by nie pojechała do babci gdyby się dowiedziała że Filip przyjeżdża
A odpowiedź na pytanie słuszna, nawet teraz jak jej powiedziałam że Filip obiecał że całować nie będzie to zaczęła się wahać - ot kobieca przewrotność To tak jak się wkurzasz że faceci za tobą gwizdają, ale jak tylko przestaną to lecisz sprawdzić do lustra czy coś jest nie tak
kasiek 07:43, 19 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Aniu naparstnice ja przywożę

Kasia, a jasnotę plamistą masz?

Sylwuś naparstnicę przyjmę w każdych ilościach bo będę zgospodarowywać 2 cieniste zakątki, jasnotę też chętnie!
z góry dziękuje
kasiek 07:47, 19 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Foto bomba Dziewczyny masz zajefajne I zjajem.. takie lubię
Marsylia--- to koniczynka szczęścia
Nie przejmuj się niczym...
Wiem juz co ci dam w prezencie w sobotę.. aby tylko jeszcze było.
Naparstnice mogę ci przywieźć sadzonki.

Dzieci mi się udały i kiedy mnie dopada zwątpienie,to potrzę na nie i cieszę się że dla świata udało się stworzyc takie fajne istotki Taki mój ślad... jak ogród...

Ale nie ukrywam że mam trochę starcham żeby do sb być w pełni sprawna bo inaczej bedziecie musieli być naprawdę samoobsługowi

Naparstnicę jak masz w zbytku to chętnie