Mala_Mi
22:47, 20 sie 2013

Jestem na stronie 35........ ale nie mogę czytać bo leże ze śmiechu ze sprawozdania Recento... talent niesamowity...... konkurencja dla Konstancji jak nic w tekstach.... i w dodatku poparte humorem... Jejku ..... wracam szukać wątku Tomka... Az mi się bardzo żal zrobiła nie tylko tych widoków ale takiej super kompanii do wyjazdu
Już widzę jak było wesoło... kocham Was za to poczucie humoru
I wesoła kompanię zawsze zapraszam na moje papryczki.... jak t omówi na nie synuś co uwielbia mega ostre "Samo zło".
Można zamawiać tablice rejestracyjne..... np z imieniem...ciekawe czy mi wytłoczą taka tabliczkę.... muszę ja mieć.. moja rodzina zna sie na dowcipach i żartach
Danuś nowy awatarek też piękny.... czy to Wicu zrobił? Czy jednak było tak jak pisze sprawozdawca Tomek

Można zamawiać tablice rejestracyjne..... np z imieniem...ciekawe czy mi wytłoczą taka tabliczkę.... muszę ja mieć.. moja rodzina zna sie na dowcipach i żartach

Danuś nowy awatarek też piękny.... czy to Wicu zrobił? Czy jednak było tak jak pisze sprawozdawca Tomek