Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Mala_Mi 09:20, 17 lip 2015

Katkak napisał(a)

To jest fajne
Ewa777 11:16, 17 lip 2015

Kasiu, TY jesteś Królową ukorzeniania Wszystko Ci się pięknie przyjmuje. U mnie z tym ciężko. Rabatka z pysznogłówkami i jeżówkami bardzo mi się podoba Obrzeża też Ci wychodzą świetnie
Toszka 11:44, 17 lip 2015

Nie chcę mącić ci w głowie i w pracy z obrzeżami, ale... czy nie lepiej do koszenia było by je zakopać na równi z trawnikiem? Jedziesz kółkiem kosiarki po kostce i nie musisz zawracać sobie głowy "brodami".
Przerabiałam to i finalnie, wzdłuż podniesionych rabat eM "pociągnął" pasek kostki na równi z trawnikiem. Od tego czasu koszenie to czysta frajda
Katkak 19:14, 17 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)

To jest fajne

Dzięki Aniu .
Katkak 19:17, 17 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, TY jesteś Królową ukorzeniania Wszystko Ci się pięknie przyjmuje. U mnie z tym ciężko. Rabatka z pysznogłówkami i jeżówkami bardzo mi się podoba Obrzeża też Ci wychodzą świetnie

Ewuniu udało mi się sporo ukorzenić, to prawda, ale większość to jeszcze maleństwa. Traktuje to jako dobrą zabawę i ciekawe doświadczenie . I wyzwanie zarazem . Ta rabatka, o której piszesz wymaga jeszcze skończenia. Na pewno będzie na niej więcej jeżówek i chyba łubiny (uwielbiam je już za same liście ). Dzięki Kochana .
Katkak 19:19, 17 lip 2015

Toszka napisał(a)
Nie chcę mącić ci w głowie i w pracy z obrzeżami, ale... czy nie lepiej do koszenia było by je zakopać na równi z trawnikiem? Jedziesz kółkiem kosiarki po kostce i nie musisz zawracać sobie głowy "brodami".
Przerabiałam to i finalnie, wzdłuż podniesionych rabat eM "pociągnął" pasek kostki na równi z trawnikiem. Od tego czasu koszenie to czysta frajda

Toszko dzięki za poradę, bo każda na wagę złota. Zostanę jednak, że tak powiem przy swoim. U nas trawę kosi emuś i nawet się specjalnie nie skarży, a ja i tak będę musiała zrobić kanciki przy kostce, żeby trawa przez nią nie przerastała, więc będzie śmigał po tym łysym paseczku .
Mala_Mi 15:41, 18 lip 2015

Poszukam nazwy brzozy.. jak zapomnę przypomnij bo skleroza moje drugie imię.
W małym ogródku musisz mieć rośliny piękne cały rok. Tu nie ma miejsca na coś co jest ładne tydzień. Czy nawet 2. Ta brzoza jest mała i wolno rośnie....idealna do Ciebie. Tylko pilnuj by nie poszła jak moja. Sprawdzę w szkolce gdzie kupowalam czy maja....
bartek_luberda 15:42, 18 lip 2015

Jak nie przytargać czegoś za 3,5 ja leciałam na targ po hortki a liliowiec który stoi w donicy przy altanie tak się na mnie litościwie patrzył No i kolejny raz kupiłam co innego U mnie jest 33 stopnie i zaczyna kropić Popali mi rośliny Masakra
Nallar 19:02, 18 lip 2015

Widzę że brukarstwo masz już opanowane.....
Twoja orzechowa "proca" wygląda ekstra, zdaje mi się? czy on miał już nie odbić? Facet się nie poddaje.
Buziaki za troskę. Mówiłam Ci już że Cię "kofam"
Urszulla 19:19, 18 lip 2015

Katkak napisał(a)

Kasiu wycieczka świetna. Mam ochotę niedługo znów się do Sandomierza przejechać . Obrzeża z kostki sama robię, idzie mi już całkiem szybko, chyba nabyłam wprawy .

Sandomierz cudny, byłam tam kilka lat temu ale z tymi obrzeżami to mogłabyś pokazać coś bliżej jak Ty to robisz podziwiam Cię