Agatko, oczywiście, że byliny dzięki (jak coś kwitnie to dla mnie jednoroczne )
Trawki zanotowałam, podobają mi się obie - pewnie zamówię w internecie bo w swoich sklepach na pewno nie znajdę Co do stożka to nie mam, ale tez mi tu pasuje coś zimozielonego - stożek byłby super. Muszę gdzieś poszukać. A sąsiad ma takie wypasione bukszpany, rosną zaniedbane, chyba zajdę kiedys i zapytam czy nie zechce sprzedać
A do Red leonardo może biały len??? Liatra ?, jakieś dzwonki ? (są białe?), może margerytki ? (ale te mają żółte środeczki), a może jeżówki?
Ja kupiłam moje trzy rozplenice jesienią, ładne jeszcze były. Zaryzykowałam, może nie przemarzły i coś wypuszczą. Ale to Hameln (tak było na etykietce, jednak czasem coś napiszą, chyba, że pomysła. Ja swoje brzozy kupowałam jako Fascination - tak pani w szkółce mówiła, na metce jak wół, że doorenbos, a ona, że wie lepiej. Ale doorenbosy na 100% - już nawet ja widzę róznice między tymi gatunkami
Czego oczy nie widzą tego serce nie boli A tak poważnie to na tablecie siedzę - tu mam internet za darmo, a jak zdjęcia wgrywam, albo coś obejrzeć "muszę" to na laptopie. No i w pracy oczywiście czasami Musimy zmienić operatora czy coś tam, nie znam się, ale u nas zasięg słaby - "play" nie daje rady. Co miesiąc dopłacamy do abonamentu. Masakra