Chodzi Ci o tą pergolę???
Robił to znajomy stolarz. Teraz już bym zrobiła ją inaczej Mój tata robił te wszystkie murki i donice z cegieł.
Masz pięknie! Lubię do Ciebie zaglądać (ale mnie wkurza brak powiadomień!)
Ilono, tak o te pergolę chodzi - jest świetna, a co bys zmieniła? Mi się podoba tak właśnie
Coś chyba dziś ogrodowisko szwankuje, ja też nie mam powiadomień
Po pierwsze nie wiem czy by tam była A nawet jeśli to wybrałabym inne pnącze. Najpewniej bluszcz bo winobluszcz rośnie jak głupi i gubi liście na zimę. Minusem bluszczu jest tylko to, że pewnie pokryłby wszystko jak bym chodziła z pampersami i o balkoniku
Jak chcesz pergolę to na pewno zrobi Ci ją pierwszy lepszy stolarz. Żadnej filozofii w tym nie ma
Ha, ha, uśmiałam się, bluszcz jest fajny, ale faktycznie dla cierpliwych albo bardzo młodych . Ja chyba bym jakąś różę pnącą posadziła tylko zimą brzydko
Moja pierwsza LimeLight , w tle floksy - zapach zabija Miłych snów, padam już z nóg, dziś znowu trzy godziny chwasty wyrywałam i kontrolowałam czy dżdżownice się nie obijają. Nie obijają się. Cztery taczki kompostu pojechało na rabaty, ale wczesnie musiałam trochę piachu wywalić, żeby zrobić miejsce na coś wartościowego dla roślin