Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 14:24, 28 kwi 2018

_Martini_ napisał(a)
Przyszłam zobaczyć, co wymyśliłaś na rabacie z drzewkiem, bo ja właśnie też posadziłam drzewko na środku i dumam. Ale Ty masz koło, a ja kwadrat, tak więc nic raczej nie zerżnę . Będziesz czymś ściółkować?

Byłam u Ciebie i nie widziałam zdjęć tak, tak będzie ściółkowane korą, muszę tylko berberyski posadzić, bo jeszcze czekają no i dokupić trawki.
paulina_ns 20:48, 28 kwi 2018

Dzisiaj w końcu wróciłam do domu, wiele czasu nie miałam, ale na szybko posadziłam berberysy, popieliłam największe chwasty, niestety dzisiaj zauważyłam,że padły mi turzyce frosted curls muszę je czymś zastąpić, nie będę już ich kupowała, po przedniej zimie było to samo.

No i w końcu przesyłka z Niemiec zagościła w moim ogrodzie nie każdemu musi się podobać,mi się podoba, lubię takie dodatki w ogrodzie mąż chciał go postawić w tworzącym się kole, ja znalazłam mu miejsce przy klonie

jolka 21:07, 28 kwi 2018

WOw! Na bogato widzę Fajny ten Twój ptak
Ładnie się z klonem komponuje

Rabatka z berberysami superowa będzie.
Chyba zgapię berberysy od Ciebie, bo malutko ich mam, a fajne są
paulina_ns 21:20, 28 kwi 2018

jolka napisał(a)
WOw! Na bogato widzę Fajny ten Twój ptak
Ładnie się z klonem komponuje

Rabatka z berberysami superowa będzie.
Chyba zgapię berberysy od Ciebie, bo malutko ich mam, a fajne są

Joluś dokładnie to prosiłam o pawia no,ale nie dostał, więc przywiózł takiego Lubię takie pierdołki w ogrodzie myślę,że jak jeszcze dołączą do niego kwitnące hortensje wmiesza się w tłum

A co do berberysów jak dla mnie są super, wiosną wcześniej startują, dodają koloru w ogrodzie, są bezproblemowe, więc nie ma się co zastanawiać ino sadzić hihi, a jakie byś chciała u siebie? Kolumnowe? w kształcie kulek? Mam jeszcze admiration, fajne też są, tylko trzeba je ciąć, ja go trochę zaniedbałam i teraz mam splaszczoną kulkę
dominika_ 21:24, 28 kwi 2018

Fajny ten Twój ptaszor, drogi był?
mrokasia 21:31, 28 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Dzisiaj w końcu wróciłam do domu, wiele czasu nie miałam, ale na szybko posadziłam berberysy, popieliłam największe chwasty, niestety dzisiaj zauważyłam,że padły mi turzyce frosted curls muszę je czymś zastąpić, nie będę już ich kupowała, po przedniej zimie było to samo.

No i w końcu przesyłka z Niemiec zagościła w moim ogrodzie nie każdemu musi się podobać,mi się podoba, lubię takie dodatki w ogrodzie mąż chciał go postawić w tworzącym się kole, ja znalazłam mu miejsce przy klonie

Ale fajny ptaszor .
Moje frosted curls też chyba padły . Bardzo mi się podobały z jeżówkami, ale skoro wymarzają to też już nie będę ich kupować, szkoda zachodu...
paulina_ns 21:32, 28 kwi 2018

dominika_ napisał(a)
Fajny ten Twój ptaszor, drogi był?

Dzięki Domi w imieniu "Gutka" takie imię nadały mu dzieci a kosztował 40 zł
21:34, 28 kwi 2018
paulina_ns napisał(a)

...

wow zaszalałaś Paulinko
Fajny ten twój ptaszek
paulina_ns 21:37, 28 kwi 2018

mrokasia napisał(a)

Ale fajny ptaszor .
Moje frosted curls też chyba padły . Bardzo mi się podobały z jeżówkami, ale skoro wymarzają to też już nie będę ich kupować, szkoda zachodu...

No moje 2 szt na pewno padły, kolejne 2 są w połowie sianowate, teraz zasłaniają je liście czosnków, ale jak przekwitną wywalę je, jestem tego samego zdania ładne są, ale jak widać jednosezonowe, tym bardziej, że jaka zima była, stipa niby taka delikatna, a już drugą zimę mi przetrwała, a te szkoda gadać...
mrokasia 21:38, 28 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Dzięki Domi w imieniu "Gutka" takie imię nadały mu dzieci a kosztował 40 zł

Paulina, a podzielisz się namiarem? Może mają też inne "modele"?