Kasiu z wielką chęcią, ale wiem tylko tyle Niemcy i jakiś targ Kolega był w Niemczech i mi go tam kupił no chyba,że chcesz namiary na dokładną miejscowość to zadzwonię i zapytam
Fajny ten ptaszek też lubię różne ozdóbki w ogrodzie
Co prawda na razie mam tylko karmniki i podpory metalowe w ksztalcie liści
Ale jak w końcu skończę przeróbki , to zacznę kombinować z biżuterią
Buziaki
Na razie Wiolu się z nim oswajam u nas jakoś nie są tak popularne takie ozdoby, pamiętam jak kupiłam srebrne kulki to kto mnie odwiedził pytał czemu one służą no ale każdy ma to co lubi, mi się takie rzeczy podobają, chociaż jak go zobaczyłam zastanawiałam się czy oby na pewno hihi, ale "zatopiony" w roślinach ładnie wygląda
Madziu ja już za bardzo w ogrodzie nie mam gdzie szaleć, więc kupuje teraz drzewa i biżuterię ale to tak z umiarem nie lubię jak jest czegoś za dużo, oczywiście mam na myśli biżuterię, roślin nigdy nie jest za duzo aaa no karmniki to wręcz konieczne są, chociaż i kosztowne u mnie jakieś te ptaszyny strasznie źarłoczne są, co trzy dni muszę 3 karmniki uzupełniać, ale one już nawet ludzi się nie boją, dzisiaj jak pieliłam pod karmnikiem słonecznik mi na głowę leciał taki szum w nim był, dobrze,że słonecznik, a nie gow...
Jeśli masz problem w wywiewanie kory to koło w środku wysypane kamienie to zły pomysł. Kora będzie cały czas w kamieniu, dłubanie cały czas, gorsze niż plewienie w kamieniu.
Śliczna ta ozdoba z Niemiec, bardzo oryginalna i lepiej mu przy klonie niż w rabacie z wiązem.