Lejesz miód na moje serce takimi słowami to bardzo dobra wiadomość, bardzo mało informacji jest na jej temat i ciężko się czegoś dowiedzieć na jej temat. Dziękuję za informację
Aniu u Finki, ale nie wiem, czy będzie jeszcze miała,najpierw mi powiedziała,że nie ma,że dopiero w lecie będą, a później oddzwoniła,że udało jej się znaleźć 3 sztuki
To tak jak z przywrotnikiem. Myślałam zawsze, że jest jeden a okazuje, się jest kilka odmian ale niektóre nie do kupienia
To trzymam kciuki, żeby jutro nie padało i przed powrotem eM wszystko co w paczuszce będzie "naturalnie" i od "dłuższego czasu" rosło już w ogrodzie
chciałam hakonki nicolas dokupić i nigdzie nie ma ....potrzebuję dosadzić przy schodach ,bo 3 po zimie padły -może po 2 zdzbła mają .....
pokaż swoje pliss
Wiosną właśnie kupowałam przywrotnika i dokształciłam się w temacie,że jest go kilka odmian no cóż człowiek uczy się całe życie dziękuję za życzenia oby się spełniły, sama sobie tego życzę chociaż może być ciężko strasznie mokro, pasowało by mi zaczekać jak trochę ziemia obeschnie mam czas do soboty, a jeszcze chcąc posadzić hakonki muszę darń ściągnąć może będzie jak z piwonią, wczoraj przyjechał od razu zauważył,że coś nowego przy tarasie posadziłam ( tylko dlatego,że czarna ziemia była na wierzchu) powiedziałam,że nic nowego tam nie ma,że tylko azalie sąsiadce dałam, poszedł drugi raz mówi no faktycznie,że czemu,że taka ładna była, a że jest w jej miejsce nowa piwonia już nie zauważył .