No to zobaczę u Ciebie jak się będzie sprawowała. Wolałabym mniej problemową. U mnie patelnia prawie wszędzie, więc w okresie suszy cały ogród podlewam.
Monia, a mi w domu nawet ogarniać się nie chce przez tą pogodę, najchętniej poszłabym spać ja wczoraj tylko na szybko liście czosnkom obcięłam, ale robota w takim błocie to nie robota
Aniu sama jestem ciekawa jak sobie u mnie poradzi, dzisiaj przyszła zamówiona paczka sadzonki ładne, niestety na posadzenie będą musiały trochę poczekać.
U mnie też wszędzie patelnia, dlatego zdecydowałam się na zieloną, chociaż korci mnie jeszcze aureola
Paula tak ciąglę mówisz że masz ciasno i miejsca nie masz a ciąglę coś kupujesz i sadzisz
ty chyba masz ogród z gumy jak Kasia hihihi
sadzonki ładne wygląda jak chwast heheheh
Jeszcze trochę miejsca mam, ale muszę trawę ściągać na rabatach już pełen ścisk i tam już nic nie wcisnę, a listwa chciejstw jeszcze dłuuuga,ale chcę najpierw cały tył ogrodu obsadzić,a później zostaje mi cały przód odwlekam kolejny rok z przodem, tam to mam dopiero miejsce do popisu, rosną tam na razie tylko świerki i tuje, ale to już odrębny temat
No wiesz co hakonka chwast chciałabym żeby takie chwasty mi rosły
W końcu przestało u nas padać i wiać posadziłam seslerie w kole, przesadziłam róże i udało mi się jeszcze podlać gnojówką z pokrzyw wszystkie róże zauważyłam,że zakupione ostatnio róże ładnie zaczęły rosnąć co mnie bardzo cieszy na eden Rose i munstead widać już maleńkie pąki , ale żeby nie było tak pięknie coś zaatakowało mi róże lavender ma na liściach pełno dziur jakby ją grad strzaskał, co to może być?
Ps. Za jaki czas mogę podlać jeszcze róże gnojówką?