Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 17:40, 12 cze 2018

Iwona100 napisał(a)

Nic się nie stało. A piękny Ogród z rzeźbą też często odwiedzam.

paulina_ns 17:41, 12 cze 2018

Marzenaka napisał(a)
Nie wiedziałam, że masz tyle róż! Piękne są. Ogród faktycznie nabiera dojrzałego wyglądu, naprawdę dobrze się prezentuje.

Dziękuję Marzenko no trochę róż już mam, a dzisiaj zamówiłam jeszcze 3 to chyba uzaleznienie się już nazywa, no ale jak można się im oprzeć
paulina_ns 17:45, 12 cze 2018

MirellaB napisał(a)
Ja dzisiaj też zielsko wyrywałam. Wczoraj pierwszy solidny deszcz od ponad trzech miesięcy podlał ogród to zielsko dobrze się wyrywało.

Masz dużo pięknych róż i ładnie zestawionych

Mirelka u nas z deszczem dosyć krucho, rano trochę popadało, teraz się dużo ochłodziło, ale nie pada. Co do róż one raczej jak u Ciebie poupychane gdzie miejsce jakieś jest a teraz muszę szukać kolejne na róże minerve uff ciężko będzie
paulina_ns 17:48, 12 cze 2018

Kasia_CS napisał(a)
Piękne różyczki! A najbardziej to mnie zaskoczyłas kwiat anabelki! Juz taki?!

Kasiu anabelka u mnie już cała w kwiatach, oczywiście tradycyjnie liście przypalone przez słońce i trochę psują jej wygląd, ale liczę na to,że w przyszłym roku będzie już lepiej

Ps. Zdecydowałam się w końcu na pnącą róże New dawn, trochę nie przekonują mnie jej kwiaty, ale zależy mi na prawdziwym różanym potworze
paulina_ns 17:51, 12 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Paulinko ja wczoraj 4 oprysk robilam na rozach sucho jak pieprz ale mszyce grasują

Kasiu ja już na mszyce stosowałam jakiś spray nic nie dał, później polałam po krzaku gnojówką z pokrzyw również marny tego był efekt, teraz zastosowałam mocniejszy oprysk i dało im radę w końcu nie mogłam już patrzeć na takie biedne róże przez to cholerstwo
kerii 21:42, 12 cze 2018

Śliczne róże u Ciebie, szkoda tylko że tak szybko w tym upale przekwitają
Iwona100 21:43, 12 cze 2018

Gdzie będziesz sadzić różę pnącą i jak będziesz ją prowadzić / na kratce czy pergoli/?
paulina_ns 21:53, 12 cze 2018

kerii napisał(a)
Śliczne róże u Ciebie, szkoda tylko że tak szybko w tym upale przekwitają

Dokładnie Jolu w tym roku wszystko w błyskawicznym tempie się kończy, a jak jeszcze dochodzą burze i silne podmuchy wiatru płatki latają po całym ogrodzie
paulina_ns 22:02, 12 cze 2018

Iwona100 napisał(a)
Gdzie będziesz sadzić różę pnącą i jak będziesz ją prowadzić / na kratce czy pergoli/?

Iwonko róże pnącą chce posadzić w rabacie przy kojcu psa, mąż zrobił mi pergolę wygietą w łuk, która łączy się z kojcem, liczę na to,że z czasem róża po niej będzie się wspinać, a jeszcze z czasem zacznie się wspinać na dach kojca, dlatego zależało mi na róży potworze jutro wstawię zdjęcie,żeby pokazać o co mi chodzi
22:05, 12 cze 2018
Fakt różanka z ciebie się zrobiła całą gębą.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies