Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 22:10, 12 cze 2018

MonikA napisał(a)
Fakt różanka z ciebie się zrobiła całą gębą.

Haha Monia miałam kilka dni kryzysu, jak mi mszyce po ogrodzie szalały, ale kryzys minął i zamówiłam kolejne no powiem Ci,że jak dzisiaj liczyłam to do 40 szt już niewiele mi brakuje
22:14, 12 cze 2018
No to nieźle nawet nie myślałam że masz tyle
zoja 22:19, 12 cze 2018

Dzieki Paulinka juz wiem jaka roze chce kolo furtki new down poczytalam i to jest cos dla mnie
Jak rusze z ta rabata to zaraz kupie
paulina_ns 22:20, 12 cze 2018

MonikA napisał(a)
No to nieźle nawet nie myślałam że masz tyle

Ja też dzisiaj dopiero liczyłam
paulina_ns 22:23, 12 cze 2018

zoja napisał(a)
Dzieki Paulinka juz wiem jaka roze chce kolo furtki new down poczytalam i to jest cos dla mnie
Jak rusze z ta rabata to zaraz kupie

Zoja proszę Cię bardzo ale wiesz czy polecam to tego nawet ja jeszcze nie wiem, żebyś mi o reklamację nie pisała z opisów zapowiada się obiecująco i oby taka była, z całego serca nam życzę .
22:25, 12 cze 2018
Mi po głowie chodzi bonica, ale miejsca brak
zoja 22:27, 12 cze 2018

paulina_ns napisał(a)

Zoja proszę Cię bardzo ale wiesz czy polecam to tego nawet ja jeszcze nie wiem, żebyś mi o reklamację nie pisała z opisów zapowiada się obiecująco i oby taka była, z całego serca nam życzę .

Nie bedzie reklamacji dziekuje za pomysl - jakos wczesniej nie wpadla mi w oko
Chcialam sympatie - niby potwor a kupilam w zeszlym roku i dorosla do jakis 80 cm moze w markecie oszukali ale sie zrazilam.
paulina_ns 22:27, 12 cze 2018

MonikA napisał(a)
Mi po głowie chodzi bonica, ale miejsca brak

Bonicę to Ci mogę oddać jakbyś chciała, denerwuje mnie strasznie ta różaz śmieciucha z niej straszna
paulina_ns 22:31, 12 cze 2018

zoja napisał(a)

Nie bedzie reklamacji dziekuje za pomysl - jakos wczesniej nie wpadla mi w oko
Chcialam sympatie - niby potwor a kupilam w zeszlym roku i dorosla do jakis 80 cm moze w markecie oszukali ale sie zrazilam.

Sympatię miałam, piękna róża,ale faktycznie szału w tempie jej wzrostu nie było, niestety mąż wiosną przyciął mi ją przy samej ziemi i po róży ( a prosiłam przytnij delikatnie, na całe szczęście więcej sekatora do ręki już nie wziął)
Iwona100 23:29, 12 cze 2018

paulina_ns napisał(a)

Iwonko róże pnącą chce posadzić w rabacie przy kojcu psa, mąż zrobił mi pergolę wygietą w łuk, która łączy się z kojcem, liczę na to,że z czasem róża po niej będzie się wspinać, a jeszcze z czasem zacznie się wspinać na dach kojca, dlatego zależało mi na róży potworze jutro wstawię zdjęcie,żeby pokazać o co mi chodzi

Ale psina będzie miała piękny widok . Mój mężuś też mi zrobił dwie pergole na Lagunę i Eden Rose.
Imponująca ilość róż.