Dziękuję, właśnie mi też brakuje tego najniższego piętra myślałam o kulkach bukszpanowych, no i właśnie o trawkach zimozielonych, tylko nie wiem jakiej odmiany. Też coś mi się wydaje, że będzie musiała zostać poszerzona
Tak prace z tyłu domu mnie pochłonęły , że całkowicie zapomniałam, że z przodu domu,przy kojcu psa mam wsadzonego klona palmowego . I tak się zastanawiam co z tym biedakiem zrobić, rośnie on sobie w trawie i przeszła mnie przez myśl, że może przesadzić go do tej rabatki w miejscu stożka bukszpanowego, a stożka przesadzić do rabaty, która teraz się robi co o tym myślicie?
na rabatce przy wykuszu przydałoby się coś co bedzie ją zdobić zimą i wiosną ale jeżeli szukasz dla stożka tam miejsce to chyba musisz ją powiększyć bądź zostaw taką jaka jest bez stożka tylko obwódkę dodaj zimozieloną, chociaż te bordowe żurawki też by pasowały
No właśnie tak teraz na nią patrzyłam i ciężko będzie jeszcze stożki tam wcisnąć ewentualnie kulki bukszpanowe, je będę mocno w razie czego przycinała, żurawki wcisnę bez problemu, no i jeszcze trawki o których Małgosia pisała.
Ja tam kupuję korę, bo mam najbliżej no i nią nie muszę się martwić, czy się przyjmie no chyba, że coś co wypatrzę, co nie dużo kosztuje to kupię, ale na większe zakupy tam bym się nie wybrała Jasne, że dam znać nadal nie mam informacji o tej szkółce, ale jutro w szkole na pewno się spotkam z tą mamą to się jej dokładnie dopytam no i oczywiście Ci napiszę, może w końcu się spotkamy i razem tam wybierzemy