paulina_ns
20:46, 11 maj 2015

Ciężko jest, ale myślę, że to była słuszna decyzja, była nasza, ale przez 2 lata wiele się zmieniło Ci ludzie również ją pokochali, patrząc na to jak czuła się u nas "nieswojo" myślę, że u nich będzie jej lepiej, gdybym widziała, że jest trzymana na łańcuchu, zapchlona, brudna zabrałabym ją z tamtąd, cieszę się, że mogę już spać spokojnie wiedząc, że ma kochających właścicieli i ma się dobrze, najgorsza przez ten czas była niewiedza co się z nią stało...
A co do ogrodu u mnie prace stoją w miejscu, dziś rano były u nas 2 stopnie. Musiałam anulować zamówione hortki na allegro, zamówienie złożyłam w sobotę do dzisiaj nie dostałam żadnej odpowiedzi, więc nie będę dłużej czekała, może ma ktoś sprawdzoną stronkę na allegro gdzie mogę zamówić?
A co do ogrodu u mnie prace stoją w miejscu, dziś rano były u nas 2 stopnie. Musiałam anulować zamówione hortki na allegro, zamówienie złożyłam w sobotę do dzisiaj nie dostałam żadnej odpowiedzi, więc nie będę dłużej czekała, może ma ktoś sprawdzoną stronkę na allegro gdzie mogę zamówić?