Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 21:27, 21 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
Dokładnie tak zrób. Nie będziesz żałowała bo całość będzie wyglądała uporządkowana i zadbana

Dziekuje Kasiu za motywacje, caly rok szukalam kazdej wymowki,zeby sie tylko za nie nie brac,a Ty mnie natchnelas jednym postem
KasiaW76 21:45, 21 sie 2015

Paulina skąd to znam... te szyszki mnie tez draznia
KasiaW76 21:48, 21 sie 2015

Paulina licze kiedyś na rewanz Mój brak drygu ogrodniczego powoduje u mnie wiele niewiadomych i niepewności. Kopniaki są mi potrzebne częściej niż się to wydaje
paulina_ns 22:01, 21 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
Paulina licze kiedyś na rewanz Mój brak drygu ogrodniczego powoduje u mnie wiele niewiadomych i niepewności. Kopniaki są mi potrzebne częściej niż się to wydaje

Kasiu,bo z ogrodem nie jest latwo. Raz - wszystko tyle kosztuje (ja podsumowalam przed chwila i zeby kontynuowac kawalek tej rabatki potrzeba mi 300zl ) a ona nie jest nawet jeszcze w polowie mojej dzialki, dwa - wszystko dobrac do siebie,znalezc takie gatunki roslin,ktore za rok,dwa nie padna, trzy - miec sile i czas na to wszystko, bo przeciez nie wystarczy tylko posadzic,trzeba podlewac, plewic- ja wczoraj wyplewilam 2 rabatki,a na tej co kilka dni temu sa juz chwasty. Czasem sama mam watpliwosci,czy dobrze robie,ciagle dorabiajac rabaty,bo zeby to wszystko ogarnac trzeba sie wiele poswiecic, dlatego moj dzien wyglada tak rano ogarne dzieci,dom,pranie,a reszta dnia w ogrodzie ale mnie to cieszy,wycisza i uciekam wtedy od problemow i zmatwien.
chagall 23:17, 21 sie 2015

Paulinko - Twoje zdjęcia "przed" i "po" są fantastyczne
Pokazują ile pracy włożyłaś w ogród i jak się ta praca opłaca.
Dziękuję - to dla mnie ogromna motywacja.
Pozdrawiam
jolka 23:58, 21 sie 2015

Ogarnęłaś brabanty! Dumna jestem z Ciebie Tak jak Kasia pisze - przytniesz, podkarmisz, podsypiesz i będzie cud-malina Ale ile to pracy kosztuje, to wiemy!
AnnaCh 01:48, 22 sie 2015

Paulinko, świetnie, że poradziłaś sobie z tymi brabantami
A dalej jako tło możesz przecież dać szmaragdy, nikt Ci nie broni żywopłotu mieszanego
paulina_ns 07:16, 22 sie 2015

chagall napisał(a)
Paulinko - Twoje zdjęcia "przed" i "po" są fantastyczne
Pokazują ile pracy włożyłaś w ogród i jak się ta praca opłaca.
Dziękuję - to dla mnie ogromna motywacja.
Pozdrawiam

Dziekuję Ci bardzo, a dla mnie ogromną motywacja jest to, że się podoba Pozdrawiam.
paulina_ns 07:21, 22 sie 2015

jolka napisał(a)
Ogarnęłaś brabanty! Dumna jestem z Ciebie Tak jak Kasia pisze - przytniesz, podkarmisz, podsypiesz i będzie cud-malina Ale ile to pracy kosztuje, to wiemy!

Jolu dziękuję jakoś mi się udało myślę, że każdy w swoją pracę w ogrodzie wkłada mnóstwo energii i serca, przecież nikomu samo nic nie przychodzi, a Ty dziewczyno już rekord bijesz Kawał dobrej roboty w tym sezonie wykonałas
paulina_ns 07:33, 22 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Paulinko, świetnie, że poradziłaś sobie z tymi brabantami
A dalej jako tło możesz przecież dać szmaragdy, nikt Ci nie broni żywopłotu mieszanego

W sumie Aniu masz rację, tam do narożnika działki brakuje jeszcze ok 10 tuj, moglabym właśnie posadzić szmaragdy, żeby podkreślić ten zakątek, chciałabym żeby o n był wyjątkowy, myślę,że jak na tej długośći jest 60 brabantow,to 10 innych Różnicy nie zrobi??