Dziekuję Karolu za słowa pocieszenia. Ktoś tu kiedyś napisał święte słowa,że ogród uczy cierpliwości, a ja myślałam, że dzieci jej uczą, z nimi jakoś lepiej mi idzie
Dziewczyny a co myślicie o Miskant gracillimus? Fajna ta trawka jest, a pod nią turzyca bronzita,lub inna brązowa, tylko z tego co widzę te brązowej ciężko radzą sobie z zimowaniem.
edit. Znalazłam u Ani takie połączenie, dokładnie chodzi mi o takie coś
Ps. Mam nadzieje, że Ania nie będzie miała nic przeciwko, że tu wkleiłam.
Ale super zmiany Po fotkach najlepiej widać, jak otoczenie pięknieje.
Połączenie traw od Any super, znam je A nie będziesz chciała w plecki trawkom jakiegoś tła zapodać?? Np ciągnąc dalej szpaler tuj..który może stać się zaczątkiem nowego szpaleru, bo czytam że rozważasz wywalenie starych tujek
Dziewczyny nie wspomnialam o tym, ale tlo oczywiscie bedzie z brabantow, zeby byla kontynuacja, dzisiaj zrobilam wstepna przymiarke wejdzie tam 5 brabantow, 6 tych miskantow i 10 malych traw.
Kasiu przez Ciebie mam odciski na rekach tak mi nagadalas o tych tujach,ze wszystkie z trawy uwolnilam ( oj latwo nie bylo motyka musiala isc w ruch) teraz wokol nich jest wyplewione i w sumie jak juz najgorsze zrobione to usune darn i rozsypie im kore,na jesien dostana nawoz i mam nadzieje rusza