Violu, blaszak ma 4 metry, dobrze,że Joasia mnie poprawiła myślę, że szmaragdy będą idealne, postaram się kupić jak największe, do tego róże, ale nie pienne tylko te co Aga napisała, lawenda, obwódka z bukszpanu i myślę, że będzie piknie Zaraz stworzę jakieś arcydzieło obrazowe hehe.
Aguś myślę, że larissa będzie idealna, przekonały mnie Twoje argumenty Ta linia rabaty mi nie wyszła, zaraz stworze nowy rysunek Róże na pniu raczej odpadają, piękne są, sama mam jedną, ale ciężko z zimowaniem ich, musiałabym je na zimę wykopywać i przenosić, bo ponoć okrywanie nie przynosi skutków i przemarzają.
Dobra dziewczyny, teraz nieco trudniejsze zadanie, planowanie rabaty z przodu, pierwszą część już zaplanowałam, ale zastanawiam się, czy nie lepiej było by jakby hortensje rosły, przy ławeczce, póki co wstawiam to co już wymyśliłam, a jak dzieciaczki pójdą mi spać postaram się to narysować
oto mój wstępny plan,niestety utknęłam w miejscu przy dołkach zanikowych, nie mam pojęcia co dalej, a nie chce robić "misz masz" i chciałabym żeby całość była spójna, proszę o pomoc dziewczyny
1. Hortensja limelight,
2. kule bukszpanowe,
3. żurawki żółte,
4. lawenda,
5. żurawki bordowe,
6. hortensje limelight,
7. wierzba Hakuro ( nie wiem, czy tu pasuje, ale podoba mi się to drzewko i nie chce się go pozbywać),
8. miskant morning light,
9. trzmielina na pniu,
10. obwódka z bukszpanu wokół trzmieliny,
11. perukowiec podolski ( jego też nie chce się pozbywać )
12. żurawki żółte,