Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 13:53, 15 cze 2016

Kawa napisał(a)
23 hortki hehe no to niezle

ja mam póki co 11 ale ja dopiero zaczynam

Powiem Ci szczerze,że trochę żałuję,że wcisnelam ich aż tyle, póki co na rabatach pusto, zielono tylko, a jest tyle pięknie kwitnących roślin, które mogłabym dać no cóż mam nadzieję,że chociaż nadrobia jak zaczną kwitnąć.
MirellaB 15:36, 15 cze 2016

Paula jesteś niesamowita - kolejna róża.
Moja róża zidentyfikowana przez Jolę,która Ci się podobała to też Bonica to już wiesz

A te kwiatki z ryneczku to jednoroczne?
paulina_ns 17:20, 15 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Paula jesteś niesamowita - kolejna róża.
Moja róża zidentyfikowana przez Jolę,która Ci się podobała to też Bonica to już wiesz

A te kwiatki z ryneczku to jednoroczne?

Mirellka od dawna polowałam na taki kolor, chciałam go połączyć z mocniejszym rozem no i szalwia, jak ja zobaczyłam musiała ze mną wrócić do domu No właśnie się zastanawiam, czy ta Twoja bonica to ta sama co moja? U niej tak kwiaty się zmieniają, że ciężko ja zidentyfikować.

A co do kwiatów z ryneczku Pani twierdziła,że można je w domu przechować przez zimę.
dominika_ 17:24, 15 cze 2016

Masz 23 sztuki czy 23 odmiany hortensji ?
frezja 17:38, 15 cze 2016

paulina_ns napisał(a)
Różyczka u mnie dalej trwa pojechałam do ogrodniczego, dokupić jeszcze jeden krzaczek szałwi no i z pustymi rękami oczywiście nie wróciłam. Tym razem Róża wielokwiatowa 'Bonica'

Przyszłam Paulino do twojego ogrodu i widzę następną zaróżyczkowaną Bonica to wiadomo...róża jak landrynka.U mnie pierwszy sezon i już ją lubię taka grzeczna, poukładana, skromna...jak panienka z dobrego domu.
paulina_ns 17:57, 15 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Masz 23 sztuki czy 23 odmiany hortensji ?

Dominiczka 23 szt odmian 7
paulina_ns 18:01, 15 cze 2016

frezja napisał(a)

Przyszłam Paulino do twojego ogrodu i widzę następną zaróżyczkowaną Bonica to wiadomo...róża jak landrynka.U mnie pierwszy sezon i już ją lubię taka grzeczna, poukładana, skromna...jak panienka z dobrego domu.

Ewka ja ją już w ogrodniczym pokochałam, dokładnie jest taka jak ja opisalas, a takie właśnie lubię a jak jeszcze mi chorować nie będzie to już w ogóle będzie moim ideałem widziałam,że Ty też chorujesz, piękna masz kolekcje u siebie.
frezja 19:04, 15 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Ewka ja ją już w ogrodniczym pokochałam, dokładnie jest taka jak ja opisalas, a takie właśnie lubię a jak jeszcze mi chorować nie będzie to już w ogóle będzie moim ideałem widziałam,że Ty też chorujesz, piękna masz kolekcje u siebie.

Kolekcja się rozszerza
paulina_ns 19:43, 15 cze 2016

frezja napisał(a)

Kolekcja się rozszerza

Eh tylko już miejsca zaczyna brakować na wszystkie chciejstwa muszę pomyśleć przez zimę,czy jeszcze nie pociągnąć przód rabaty
jolka 19:56, 15 cze 2016

Hej Paula, bonica super U mnie też jest tylko w liczbie hurtowej sztuk 12 Odnośnie werbeny napisałam Ci smsa
I nie mów mi, że problem mamy z lokalnymi zakupami w tonacji blue! Ja chcę dokupić 4 kocimiętki!!