Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

jolanka 20:37, 22 cze 2021

Piękne wszystko ale róże najbardziej
Jakie masz na tej metalowej pergoli ?
Trzymam kciuki za skuteczne leczenie
Agania 20:37, 22 cze 2021

kasiek napisał(a)
Ależ romantycznie się u Ciebie zrobiło - piękne kobierce różane Żyjesz po burzy?

Przetrwałam
Agania 20:44, 22 cze 2021

jolanka napisał(a)
Piękne wszystko ale róże najbardziej
Jakie masz na tej metalowej pergoli ?
Trzymam kciuki za skuteczne leczenie

Laguna i New Down, marzy mi się jeszcze Jasmina
Dzięki, skuteczna terapia konieczna
Kasia1980 21:15, 22 cze 2021

Ogród piękny, będzie dobrze , moja ciocia też miała bolerioze dlugoooo nie zdiagnozowaną, brała leki i teraz wszystko ok. Z całym szacunkiem do lekarzy ale mam złe doświadczenia.
Agania 21:40, 22 cze 2021

Kasia1980 napisał(a)
Ogród piękny, będzie dobrze , moja ciocia też miała bolerioze dlugoooo nie zdiagnozowaną, brała leki i teraz wszystko ok. Z całym szacunkiem do lekarzy ale mam złe doświadczenia.

U mnie też długo już to trwa żaden lekarz nie postawił a nawet nie zasugerował przebadania w tym kierunku, leczę się od lat bezskutecznie, życzę zdrowia cioci i powodzenia ze skarpą
Masz super serduszkową kicię
sylwia_slomc... 21:53, 22 cze 2021

Agania napisał(a)
Czekamy na zapowiadany deszcz, myślami jestem z Sylwią,
niech deszcz będzie ale łagodny dla ogrodów

Agatko jak u Was dzisiaj burza ominęła? Mam nadzieję, ze tak bo było okropnie, u nas rów wytrzymał, ale wracaliśmy do domu w towarzystwie burzy piaskowo mułowej. Coś okropnego. Żyjemy
Czytam o diagnozie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wiem co to bo sama miałam 10 lat nie zdiagnozowaną, a i teraz pasowałoby sprawdzić czy się nie wróciło....może te moje bolesne stopy to to... w lipcu mam Dooplera, zobaczymyCudowne musi być babciowanieOgród wygląda bajecznie
Agania 22:29, 22 cze 2021

Sylwuś dolało gwałtownie, szybko i wszystko spłynęło na drogę, piszę o podjeździe naszym szutrowym, eM będzie znowu dymał jutro z tym żwirem uzupełniając wypłukane dziury w drodze może już ostatni raz, musimy inwestować i wykończyć kostką podjazd.
Rośliny skorzystały tylko powierzchniowo, wiesz, że u mnie wszystko raczej zadrzewione, wokół ogrody i sad, są zabudowania, pole jest nad nami ze zbożem, więc spoko.
Ogród dojrzał sam o siebie dba, zszedł na dalszy plan.
Martwiłam się o Was, dobrze, że rów bezpieczny.
Przede mną leczenie, nie wiem co mnie czeka, Ty się wybierz na kontrolne badania.
Macham
Alija 23:16, 22 cze 2021

Piękne zdjęcia pięknego ogrodu, jak zawsze z resztą.
Do nas burze jeszcze nie doszły, upały straszne.
Zdrówka dużo życzę.
Agatorek 23:48, 22 cze 2021

Ogród jak zwykle wspaniały .
A róże przepiękne, prawdziwe królowe ogrodu.

Ps. Dużo zdrówka życzę
Gosialuk 04:05, 23 cze 2021

Agatko ogród piękny, dojrzały, rybki świetne - jedzą z ręki. Mam nadzieję, że problemy zdrowotne miną i będziesz w pełni cieszyć się życiem.
Dobrze, że strat burzowych nie ma, bo teraz to różnie może być. Do nas te burze dopiero idą - dzisiaj się spodziewam.