Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

BASIA8 08:14, 23 cze 2021

Witaj Aganiu ogródeczek zachwyca rybunie są piękne Trzymam mocno kciuki za leczeniebędzie długie-niestetyz pracy dziewczyny Tata długo miał nie leczoną i późno zdiagnozowaną boleriozę, ale wszystko jest dobrze dostał serię antybiotyków, jeździł na kroplówki żeby wypłukać i wzmocnić organizm i jest dobrze.
Buziam Cię Kochana - bardzo, bardzo Mocno
KasiaBawaria 08:26, 23 cze 2021

Tez miaöam borelioze- ale dostalam wtedy tylko serie antybiotykow. Bedzie dobrze

Piekne pnace roze i te ryby jedzace z reki sa cudowne.
Waclaw 10:05, 23 cze 2021

Agania napisał(a)

Z leżaków jeszcze nie korzystaliśmy

efektowne. Miejsce śliczne
sylwia_slomc... 11:43, 23 cze 2021

Agatka najważniejsze, że już wiesz na co Się leczyć. Już może być tylko lepiej
Agania 14:16, 23 cze 2021

BASIA8 napisał(a)
Witaj Aganiu ogródeczek zachwyca rybunie są piękne Trzymam mocno kciuki za leczeniebędzie długie-niestetyz pracy dziewczyny Tata długo miał nie leczoną i późno zdiagnozowaną boleriozę, ale wszystko jest dobrze dostał serię antybiotyków, jeździł na kroplówki żeby wypłukać i wzmocnić organizm i jest dobrze.
Buziam Cię Kochana - bardzo, bardzo Mocno

Wnusie i rybunie sprawiaja, że ból jest mniej odczuwalny.

Mam nadzieję, że trafię w dobre ręce, jeszcze nie wiem czy lekarz skieruje mnie na poradnię czy do szpitala na klinikę, wynik potwierdzający francę Western bolt jest bardzo w większości mocno dodatni.
Dziękuje za buziaki ♥️♥️♥️♥️
Agania 14:23, 23 cze 2021

KasiaBawaria napisał(a)
Tez miaöam borelioze- ale dostalam wtedy tylko serie antybiotykow. Bedzie dobrze

Piekne pnace roze i te ryby jedzace z reki sa cudowne.

Basia kiedy się leczyłaś, antybiotyki brałaś długo, z przerwami, jak reagował organizm, czy wspomagałaś terapię witaminami suplementacją, ziołami jeśli pamiętasz napisz tutaj albo na pw.

Rybki karmię z wnusią , bardzo je lubi
Agania 14:24, 23 cze 2021

Waclaw napisał(a)

efektowne. Miejsce śliczne

Miejsce wymarzone, placyk w sam raz, opcja do opalania
Gosiek33 14:31, 23 cze 2021

Jak pamiętam to bóle dręczyły Cię od lat, wszystko szło na karb chorego kręgosłupa
Ważne, że w końcu wiadomo co Ci tak dokucza i trzymam kciuki za skuteczne leczenie
Agania 14:37, 23 cze 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)
Agatka najważniejsze, że już wiesz na co Się leczyć. Już może być tylko lepiej

Wiesz, jak mi ktoś obieca, że ból odejdzie, to na wszystko się zgodzę, tylko u nas to leczenia na NFZ nie ma, bo to są wysokie koszty. Lekarze są jacy są, odsyłają, nie zapewniają dogłębnych badań specjalistycznych , wypisują recepturki na 100% leczą minimalistycznie właściwe słowo to byle jak
Moje zaufanie do lekarzy jest bardzo ograniczone wiem tylko że szpital Żeromskiego od 1 lipca z oddziału covidowego staje się już tylko oddziałem zakaźnym.
Gdzie zostanę skierowana nie wiem, nie znam lekarzy takiej specjalizacji.
Agania 14:48, 23 cze 2021

Gosiek33 napisał(a)
Jak pamiętam to bóle dręczyły Cię od lat, wszystko szło na karb chorego kręgosłupa
Ważne, że w końcu wiadomo co Ci tak dokucza i trzymam kciuki za skuteczne leczenie

Dokładnie Gosiu, chodziłam do neurologa, laryngologa, reumatologa, ortopedy, traumatologa chirurga i wszyscy diagnozowali kręgosłup i skuteczną rehabilitację w tym kierunku, teraz ta franca mnie atakuje coraz silniej, mój lekarz podstawowej opieki jak mi zaproponował leki psychotropowe to myślałam, że wyjdę z siebie, tak lekarze sugerują leczenie stanów bólowych jako psycho stresogenne.
Leczenie ukierunkowane już jest dzięki