Dziękujemy za zaproszenie i jeśli tylko wystarczy czasu to bardzo chętnie was odwiedzimy Podobno ma być coraz cieplej, więc trzymam kciuki za brzoskwinki
a moze sie jednak uda z tym urlopem, bo cos M miwil, ze kogos nowego maja przyjac ale czy ja tak daleko sie wybiore od moich rodzicow do Was kawalek jeszcze hmmm
choc bardzo bym chetnie Cie odwiedzila. Zobaczymy co czas przyniesie
Mam nadzieje, ze drzewka mimo przymrozkow sobie poradza i zaowocuja jak nalezy. U nas rano padaly wielkie platki sniegu ale bylo +4 wiec sie topil od razu
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Iza- ale w krzaku nie powala. Może gdyby była na rabacie wśród bylin? Tylko, ze ja wolałam je pod ogrodzeniem. Dzis mi się to dalej nie widzi i wywalam lawendę i będą chyba rosnąć w samotności.
Przerasta mi tam wszystko okrutnie chwastami a że jest to wilgotne miejsce to jest to ciągła walka.
Kwiat ma cudny jak jasna ch..., ten kwiat mnie urzekł. Ale od dołu łysa...nadaje się na tyły gdzieś, żeby tylko mu łebki było widać...nie nadaje się tam u mnie Dzięki za zdjęcia poglądowe...Laguna, jednak???