Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 13:39, 12 gru 2015

I chyba się zaraziłam betonową manią od Ciebie Jak efekt będzie ok to pomyślę co jeszcze zabetonować ale już coś trudniejszego
Struktura bardzo mi się podoba. Jest idealnie gładka z drobnymi dziurkami. jak całkowicie wyschnie to chyba jeszcze przeszlifuję takim papierem jak się szlifuje tynki dla już całkowitego wygładzenia krawędzi. No i kolor też mi się podoba. Dużo taniej niż biały cement a efekt kolorystyczny taki sam
nawigatorka 14:44, 12 gru 2015

Jestem pod wrazeniem. Mikser mnie rozwalil!
Musisz uwazac tylko bo gladz jest bardzo krucha. Ale efekt piekny.
Jesli moge doradzic to fajnie wychodzi jak odlewa sie forme odwrotnie.to znaczy ta plaszczyzna z dziura powinna byc na dnie foremki.wtedy najbrzydszy bok bedzie podstawa. Czekam na fotki dalszych prac
nawigatorka 14:45, 12 gru 2015

Widze ze roz tez w kuchni
inag 15:48, 12 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
Jestem pod wrazeniem. Mikser mnie rozwalil!
Musisz uwazac tylko bo gladz jest bardzo krucha. Ale efekt piekny.
Jesli moge doradzic to fajnie wychodzi jak odlewa sie forme odwrotnie.to znaczy ta plaszczyzna z dziura powinna byc na dnie foremki.wtedy najbrzydszy bok bedzie podstawa. Czekam na fotki dalszych prac

Haha Tylko czekałam na to kiedy coś padnie o tym mikserze
Tak, wiem, że jest krucha ale to ma być tylko ozdoba. Do tych podkładek co ostatnio Ci pokazywałam na pewno gładź by się nie nadawała. Następnym razem spróbuję cement z białą fugą.
O tym żeby to wylać odwrotnie nawet nie pomyślałam. Słuszna uwaga na następny raz.
inag 15:53, 12 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
Widze ze roz tez w kuchni

Na tych zdjęciach wygląda jakbym wszystko miała różowe Tak naprawdę w tych kolorach jest tylko fuksjowe szkło na ścianie i ta miska reszt jest w odcieniach popielu i czerni.
Na dowód masz zdjęcie kuchni żebym nie wyszła na Dodę - elektrodę

inag 15:55, 12 gru 2015

A tak poza tym to ten mój bloczkowy twór ma stać właśnie na tym stole. Szerokość jego boku zgrywa się z szerokością nogi stołu. Jak nie wypali to przynajmniej nie będzie mi szkoda go wywalić.
lindsay80 16:03, 12 gru 2015

Ilona, w kuchni masz roletę, która wisi na karniszu? Jeśli tak, możesz pokazać w zbliżeniu jak to wygląda, czy tą roletę da się ściągać sznurkiem z boku? Czy ona tak na stałe jest zrobiona z zaszewkami i stała długość?
leon60 16:19, 12 gru 2015

Ilonko widzę, że i Ciebie wzięło na beton
malkul 16:21, 12 gru 2015

inag napisał(a)

[b]Gosia
- Dobrze, że miałaś możliwość przepisania małej do innej placówki. U nas niestety jest tylko jedno duże przedszkole i nawet nie wszystkie dzieci się na nie załapują.. A wiesz co jej "nie leżało" w tym starym przedszkolu?

nie powiedziała nigy (za mała chyab jest na to) ale coś czuję że to kwiestia Pań.
Bo przeciez wszytsko zależy do ludzi.
malkul 16:22, 12 gru 2015

pierwsze betony poczynione widzę
świetna faktura