Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

nawigatorka 22:34, 12 gru 2015

Ilona i Ty mówisz ze gałąź w takim wnętrzu by nie pasowała? jak u Ciebie tak pieknie nowocześnie? wkręcaj haczyk w sufit
lindsay80 22:42, 12 gru 2015

no właśnie ja też sobie taką roletę na karnisz chcę uszyć - dziękuję Ci za zrobienie zbliżeń.
Sebek 22:47, 12 gru 2015

Wnętrze masz genialne! Na różowe szkło w życiu bym się nie zdecydował, ale krzesła brałbym w ciemno
inag 00:04, 13 gru 2015

Iwk4 napisał(a)
Piękna ta twoja kuchnia. Zawsze się zastanawiam, skæd czerpiecie inspiracje, aby wszystko wyszło lepiej niż w katalogu?

Cieszę się, ze Ci się podoba Marzyła mi się zawsze wyspa na środku ale to są już dużo wyższe koszty i zrezygnowaliśmy z tej imprezy. Jak oglądam takie zdjęcia to aż mnie zakłuje tam w środku
A niektóre katalogi jak oglądam to są...ach marzenie...
inag 00:13, 13 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
Ilona i Ty mówisz ze gałąź w takim wnętrzu by nie pasowała? jak u Ciebie tak pieknie nowocześnie? wkręcaj haczyk w sufit
\

Tak myślisz? Ale gdzie? U mnie jest to kryształowe oświetlenie w kuchni i jadalni (w innych pomieszczeniach mam to: https://www.google.pl/search?q=kwadratowe+lampy+sufitowe&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjs8qLit9fJAhWEzxQKHQDwCjsQ_AUIBigB#imgrc=uA7XExPGubPEaM%3A ) i nie chciałabym przedobrzyć.. U Ciebie jest bardziej jednak stonowane wnętrze więc taka dekoracja jest strzałem w 10! (jak nie 100)
inag 00:17, 13 gru 2015

lindsay80 napisał(a)
no właśnie ja też sobie taką roletę na karnisz chcę uszyć - dziękuję Ci za zrobienie zbliżeń.

Polecam To okno akurat jedynie uchylam więc jest mi wygodnie bez ściągaczy. Jeśli planujesz takie pseudo "rolety" na okno, które będziesz na oścież otwierać to musisz koniecznie je mieć bo na bok ich nie zsuniesz przez te usztywnienia.. Jedynym wyjściem będzie je zwinąć do góry.
lindsay80 00:23, 13 gru 2015

inag napisał(a)

Polecam To okno akurat jedynie uchylam więc jest mi wygodnie bez ściągaczy. Jeśli planujesz takie pseudo "rolety" na okno, które będziesz na oścież otwierać to musisz koniecznie je mieć bo na bok ich nie zsuniesz przez te usztywnienia.. Jedynym wyjściem będzie je zwinąć do góry.

No właśnie ja też okno kuchenne co najwyżej uchylam, otwieram tylko do mycia.
Teraz przy okazji remonciku zastanawialiśmy się czy nie zdemontować karnisza i założyć systemu do rolet, ale stwierdziłam ostatecznie, że nie ma to sensu.

A w tym temacie mam jeszcze do Ciebie kilka pytań ale to na prive.
inag 00:25, 13 gru 2015

Sebek napisał(a)
Wnętrze masz genialne! Na różowe szkło w życiu bym się nie zdecydował, ale krzesła brałbym w ciemno

Sebek, krzesła z przeceny Powystawowe udało mi się wychaczyć za ułamek ceny. Jechaliśmy po nie prawie 170km - ach to były czasy Mój M ich nie lubi bo twierdzi że niewygodne. Dla mnie są ok.
Co do szkła to bardzo chciałam jasny popiel ale jak przyłożyłam do mebli próbkę to jakoś mi to nie leżało i zachciało mi się odrobiny szaleństwa To nie jest taki czysty róż raczej mocna fuksja (Ty chłop jesteś ale z tego co wiem na kolorach się znasz więc określenia tj. fuksja, indygo nie są Ci obce)
inag 00:26, 13 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

No właśnie ja też okno kuchenne co najwyżej uchylam, otwieram tylko do mycia.
Teraz przy okazji remonciku zastanawialiśmy się czy nie zdemontować karnisza i założyć systemu do rolet, ale stwierdziłam ostatecznie, że nie ma to sensu.

A w tym temacie mam jeszcze do Ciebie kilka pytań ale to na prive.

Śmiało pisz
Sebek 00:29, 13 gru 2015

inag napisał(a)

Sebek, krzesła z przeceny Powystawowe udało mi się wychaczyć za ułamek ceny. Jechaliśmy po nie prawie 170km - ach to były czasy Mój M ich nie lubi bo twierdzi że niewygodne. Dla mnie są ok.
Co do szkła to bardzo chciałam jasny popiel ale jak przyłożyłam do mebli próbkę to jakoś mi to nie leżało i zachciało mi się odrobiny szaleństwa To nie jest taki czysty róż raczej mocna fuksja (Ty chłop jesteś ale z tego co wiem na kolorach się znasz więc określenia tj. fuksja, indygo nie są Ci obce)

Jak ktoś na forum pisze taki kolor to mechanicznie dodaje zakładkę i wpisuje w Google co by wiedzieć o czym piszemy