To banalnie proste nie trzeba tłumaczyć jak to zrobić, wszystko widać ze zdjęć ale jak chcesz się pośmiać to zobacz jak brzmi tłumaczenie wg tłumacza google
Krok 1: zrób to szybko działająca gipsu w pustej plastikowej butelki. Dla łatwiejszego napełniania, można wziąć drugą plastikową butelkę, przeciąć na pół i używać górną część kołpaka lejka. Wystarczy wkleić go taśmą.
Krok 2: Usuń lejek z butelki i dodać wodę. Uwaga: nie należy dodawać zbyt dużo wody od samego początku! Umieścić nasadkę na butelkę i dobrze wstrząsnąć. Czy masz cienką pasty, a następnie dodaniu wystarczającej ilości wody. Jeśli masz gęstej pasty, należy dodać wodę.
Krok 3: Gdy wszystko jest dobrze wymieszane, należy zakrętkę butelki. Ustawić butelkę na bok i wziąć balon. To można wysadzić. Trzymaj balon bezpiecznie tak, że powietrze wewnątrz nie może uciec. Umieścić balon na butelki z mieszaniny gipsu.
Krok 4: Obrócić butelkę z balonu tak, że mieszanina gipsu może wpływać do balonika. Poczekaj, aż wszystko jest na swoim, a następnie wykonać balon z butelki. Zawiązać węzeł w balonie.
Krok 5: Włącz balon wokół we wszystkich kierunkach tak, że tynk jest dobrze rozprowadzane w balonie. Chodzi o to, że tynk pokryte wewnątrz całego balonu. Mieszanina gipsu międzyczasie wysycha, można zauważyć, że jest coraz gęstsza i ostatecznie nie krwawią. To może chwilę potrwać!
Krok 6: Umieść balon z mieszaniny gipsu w zimnej wodzie. również zalać wodą balonu z rąk. Trzymaj balon pod kranem, to jest zbyt trudne dla suszenia mieszanki gipsu i może spowodować, że obsada odstaje w balonie.
Krok 7: Kiedy czujesz mieszanina gipsu stał się dość trudne, można uzyskać balon off. Przeciąć węzeł i wyciągnąć jak reszta balonu jaja. Nie jest to bardzo jeśli jest wygięcie w tynku. Celem jest, aby otworzyć część jajko tak, że można jeszcze umieścić coś.
Nigdy za tym językiem nie przepadałam a moja siostra studiowała germanistykę i mówi biegle podziwiam Cię - ja pomimo wielu lat nauki niemieckiego na maturę wybrałam angielski, chyba bym nie zdała gdybym dokonała innego wyboru Angielski jakiś bardziej przystępny dla mnie..