Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

babka 23:05, 18 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Gips i balony mam i ja

a jaja ??
inag 23:08, 18 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Gips i balony mam i ja

To czekam na efekt Polinka pewnie też się do mnie dołączy!
polinka 23:12, 18 mar 2016

inag napisał(a)

To czekam na efekt Polinka pewnie też się do mnie dołączy!

Tak, tak!! Trzymam kciuki

Coś czuję, że jutro zobaczymy duuużo jaj na forum
inag 23:12, 18 mar 2016

polinka napisał(a)

W takim razie macham do Twojego normalnego eMa

Mój dzisiaj stwierdził, że czeka na czwartek w następnym tygodniu bo skończą się moje eksperymenty gipsowe i nareszcie kuchnia będzie czysta Ale tak naprawdę to sam dzwoni z pracy z zaciekawieniem co nowego wymyśliłam

Ten gęsty gips to wiesz taki, że jeśli dodałabyś jeszcze łyżkę gipsu to by się nie przelał. Czyli ostatnia faza płynnego
Z tym, że nie wychodzą mi całe jaja... Wszystkie mam otwarte ale ścianki mają bardzo grube. Zobaczymy jutro jak wyschną

Doktorat zaraz zrobimy z tych jaj

On tak w żartach A poważnie to bardzo mu się te nasze twory podobają i od długiego czasu namawia mnie żebym coś konkretniejszego w dziedzinie takich dekoracji porobiła...
Ach, myślałam o takim gęstym gęstym Jak wyschną będę na pewno jeszcze piękniejsze!
Ja muszę jutro odwiedzić sklep bo też potrzebuję kilka balonów. Trochę mi aż głupio bo ostatnio wciąż przychodzę tylko po balony Nie wiem co ta kobieta sobie pomyśli
amelia_b 23:15, 18 mar 2016

polinka napisał(a)

Tak, tak!! Trzymam kciuki

Coś czuję, że jutro zobaczymy duuużo jaj na forum
He he jajcarski dzień się zapowiada
amelia_b 23:15, 18 mar 2016

babka napisał(a)

a jaja ??
będą,będą
inag 23:22, 18 mar 2016

Amela, trzymam za słowo!
polinka 23:34, 18 mar 2016

inag napisał(a)

On tak w żartach A poważnie to bardzo mu się te nasze twory podobają i od długiego czasu namawia mnie żebym coś konkretniejszego w dziedzinie takich dekoracji porobiła...
Ach, myślałam o takim gęstym gęstym Jak wyschną będę na pewno jeszcze piękniejsze!
Ja muszę jutro odwiedzić sklep bo też potrzebuję kilka balonów. Trochę mi aż głupio bo ostatnio wciąż przychodzę tylko po balony Nie wiem co ta kobieta sobie pomyśli

Taki gęsty, gęsty nie miałby się jak obracać w tym balonie bo by zaraz zastygał chyba i nie pokrył by dokładnie wszystkich ścianek?

U mnie to samo w sklepie Dzisiaj aż się zaśmiała ale szczegółów nie zdradziłam

A eM dobrze radzi, działaj coś więcej w tym kierunku bo masz talent Ilonko!
inag 23:39, 18 mar 2016

Tak też myślałam więc się dziwiłam jak Ty to robisz...? A dlaczego nie ma fotek nowych, grubych jaj ja się pytam co???!

Korci mnie to bardzo, ale boję się porażki.. Jak widzę u nas jakie dekoracje najlepiej się sprzedają to myślę, że tego typu nie znalazłyby uznania jednak... - to tak realnie oceniając, wiesz o czym mówię pewnie
polinka 23:55, 18 mar 2016

inag napisał(a)

Tak też myślałam więc się dziwiłam jak Ty to robisz...? A dlaczego nie ma fotek nowych, grubych jaj ja się pytam co???!

Korci mnie to bardzo, ale boję się porażki.. Jak widzę u nas jakie dekoracje najlepiej się sprzedają to myślę, że tego typu nie znalazłyby uznania jednak... - to tak realnie oceniając, wiesz o czym mówię pewnie

Ilonko, jaja jeszcze mokre. Zrobię jutro albo w niedzielę fotki porównawcze to może uda się uchwycić grube i cieńkie ścianki.

Próbowałam coś działać w kierunku na który namawia Cię eM- u mnie porażka...
Dużą popularnością cieszą się plastikowe jajka i kolorowe koszyczki...
Napiszę coś więcej jutro na pw. bo dzisiaj gorączka mnie już rozkłada.

Spokojnej nocy.pa