Tak tylko sobie narzekamy troszeczkę bo co tu robić jak wieje i pada za oknem??? Tak szczerze to swojego za nic też bym nie oddała
Pozdrów ode mnie i życz duuuuuużo zdrowia!!! (W końcu niedługo zrobi się ładna pogoda i musi być sprawny...)
A takie kwiatki to zawsze z chęcią przyjmuję Dziękuję i miłego dnia!!!
dziękuję za życzenia dla ema z pewnością się ucieszy
miło mi, że kwiatek się podoba
pogoda faktycznie szału nie robi! wieje, jakby nie jeden się powiesił! do tego deszcz na zmianę ze słońcem, może dobrze, że to choróbsko teraz mamy, to chociaż tak żalu nie ma, że nie można wyjść na dwór a tak to wydobrzejemy i może pogoda się poprawi
chociaż przyznam się szczerze, że już łapki mocno mnie świerzbią, żeby coś zrobić-nie musi to być sadzenie roślin, może to być dokończenie ogrodzenie, konkrety z elewacją itd
buziaczki :*
ale wiosennie pokazuj potem jak zakwitną te tulipanki, też jestem ich ciekawa nie mam takich u siebie, ale swoich biedronkowych też już nie mogę się doczekać
u mnie znów bardzo mocno wieje! qrcze, kiedy się to skończy?
Wiosennie to chyba tylko na zdjęciu... Nawet nie pytaj co się dzieje u mnie pod lasem Nie wiem czy do rana będziemy mieli szyby w oknach
Ja też chciałam zrobić duże zakupy w biedronce ale już pierwszego dnia tulipanów nie zastałam niestety.