Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

kitek81 08:16, 01 kwi 2015

a ze mnie w biedronce i po rodzinie już się śmiali, że ja cały asortyment wykupiłam u mnie jakoś ludziska się nie rzucają na cebulowe, tylko się dziwują na co mi tyle?! odmienne zdanie mają na wiosnę, jak to zaczyna kwitnąć
miłego dnia
Kuba 08:25, 01 kwi 2015

Fajne miejsce na tulipany, jak zakwitną będzie plama koloru na tle muru Jak zwykle pięknie u Ciebie
Mysza 09:02, 01 kwi 2015

Tulipanki tak osłonnięte, że niedługo zakwitną
Jak tam po wiatrach?U mnie dzisiaj troszkę spokojniej, ale w nocy też było okropnie
inag 12:36, 01 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
a ze mnie w biedronce i po rodzinie już się śmiali, że ja cały asortyment wykupiłam u mnie jakoś ludziska się nie rzucają na cebulowe, tylko się dziwują na co mi tyle?! odmienne zdanie mają na wiosnę, jak to zaczyna kwitnąć
miłego dnia

Ja jeszcze niedawno też się dziwiłam wszystkim którzy kupowali rośliny w takich ilościach Teraz sama zachorowałam na to i nie wiem czy da się wyleczyć
inag 12:40, 01 kwi 2015

Kuba napisał(a)
Fajne miejsce na tulipany, jak zakwitną będzie plama koloru na tle muru Jak zwykle pięknie u Ciebie

Dzięki! O ile zakwitną bo na razie to same liściory wielkie widzę i ani zawiązka pączków
Pięknie to Ty masz szczęściaro Ogród cudny, jak wszystkie projekty Danusi..
inag 12:42, 01 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Tulipanki tak osłonnięte, że niedługo zakwitną
Jak tam po wiatrach?U mnie dzisiaj troszkę spokojniej, ale w nocy też było okropnie

U mnie nadal wieje, choć nieznacznie mniej. W nocy pozwiewało wszystko z tarasu. Nawet rynna leżała w ogrodzie.. Pozdrowienia!
kitek81 18:43, 01 kwi 2015

u nas też pogoda nieciekawa, teraz widzę, jakie mieliśmy szczęście jak szliśmy do przedszkola, że nie zmokliśmy i tak mocno nie wiało!
Sabina76 20:35, 01 kwi 2015

Nie mogę się doczekać jak zakwitną na tle kamienia. Będzie pięknie i takie duże już masz. Ale dlaczego bez kwiatuchów, tylko same liście? Aż z tego popędziłam w tę niepogodę pooglądać swoje. Łebki są, ale na razie krasnoludki. U mnie też marnie na zewnątrz - wieje i śnieg
inag 20:47, 01 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
u nas też pogoda nieciekawa, teraz widzę, jakie mieliśmy szczęście jak szliśmy do przedszkola, że nie zmokliśmy i tak mocno nie wiało!

Trzymałam kciuki za to przedszkole, by wszystko było ok Cieszę się, że obyło się bez problemów
inag 20:50, 01 kwi 2015

Sabina76 napisał(a)
Nie mogę się doczekać jak zakwitną na tle kamienia. Będzie pięknie i takie duże już masz. Ale dlaczego bez kwiatuchów, tylko same liście? Aż z tego popędziłam w tę niepogodę pooglądać swoje. Łebki są, ale na razie krasnoludki. U mnie też marnie na zewnątrz - wieje i śnieg

Mam nadzieję, że podgonią z tymi kwiatami bo inaczej źle z nimi będzie Właśnie od Ciebie wracam