Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Donia72 23:33, 06 wrz 2014

Witam kochane dziewczyny Bardzo się cieszę, że Was poznałamI nawet mam z Wami zdjęcienie wiedząc,że to Wy tam jesteścieJeszcze wtedy Was nie znałam ale rozglądałam się w nadziei, że Ogrodowisko tam będzie

Nikita 23:38, 06 wrz 2014

Następnie podziwiałyśmy drugi ogród Mariolki… ten to po prostu powalił nas na kolana… nie mogłyśmy wyjść z podziwu. Niby „młody” ogród a wszystko takie przemyślane, wypielęgnowane i zadbane, a do tego w mega rozmiarach

te bordowe żurawki po prostu świeciły w promieniach słońca

Ponadto okazało się, że możemy u Mariolki zaopatrzyć się w prześliczne, oryginalne podpory do roślin. Wykupiłyśmy prawie wszystkie i ponadto złożyłyśmy zamówienie na kolejne !!!

"ważka"

"ślimaki"

"motylek" z haczykiem na latarenkę

Chciałabym podziękować dziewczynom:
paniprzyrodzie – za zaproszenie do swoich dwóch prześlicznych ogrodów oraz wspaniałą gościnę (przepyszne ciasta !!!) oraz cudne prezenty
Danusi (przyjaciółce Mariolki) – za to że była naszym przewodnikiem i starała się nam wszystko pokazać i wszędzie oprowadzić.
Margarete – że zgodziła się (kolejny raz !!!) być naszą „kierownicą”, zawiozła nas do Kutna oraz całe i zdrowe przywiozła z powrotem.
Gosiu, sorry za bałagan zostawiony w samochodzie… jutro mogę z tobą pojechać odkurzyć te kilogramy rozsypanej ziemi…
popcarol, Kasi-Luizie i Bogdzi - za przemiłe towarzystwo, cudownie spędzony dzień i setki powodów do śmiechu.

PS. w drodze powrotnej oczywiście zahaczyłyśmy o jeszcze jedna szkółkę, gdzie zaatakowały nas kolejne roślinki… w samochodzie nie było ani centymetra wolnego miejsca… z każdego zakamarka wystawały rośliny.
Nikita 23:41, 06 wrz 2014

Donia72 - załapałyśmy się na fotkę, bo Ogrodowisko jest wszędzie. Bardzo miło było Cię spotkać. Do zobaczenia w Skierniewicach... będziemy Cię wypatrywały.

Lukasz2013 - było rewelacyjnie... za tydzień powtórka... i za dwa tygodnie także.
Luiza 11:00, 07 wrz 2014

Byle do Skierniewic!!!! Dzięki.
popcorn 11:25, 07 wrz 2014

Magda, dzięki, miłego!! Super relacja dzięki za przemiłe towarzystwo!!
malgorzata_s... 12:32, 07 wrz 2014

Madziu jak miło Was znowu zobaczyć Szkoda że te Skierniewice daleko a ja wypstrykana z zaskurniaków Podpory cudne ja też chcę
Urszulla 12:39, 07 wrz 2014

fantastyczna relacja, ogrody też i ślimaczki
Pozdrawiam
Donia72 14:52, 07 wrz 2014

Macham w piękną niedzielę
Madzenka 15:20, 07 wrz 2014

Dzieki Nikita za tak piekne zdjęcia ogrodu Paniprzyrody!
Napiszesz jakie róże kupiłaś?
Krys 16:33, 07 wrz 2014

Ale fajne spotkanie,troszkę mi zał,ale nie ... budowa teraz najważniejsza,pozdrawiam