Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

popcorn 12:49, 08 wrz 2014

hahaha, Małgosia, 3 flaszki, uśmiałam się
Milka 13:05, 08 wrz 2014

Super relacja, dziewczyny i zakupy, a Marioli ogrody piękne
Anita1978 14:00, 08 wrz 2014

Fajna relacja i zakupy! Róża cudna!
Małgoś twoje słowa:
"Dereniówka sie robi - wieczorem jak rozwiozłam wszystkich i dotarlam do domu, nakarmiłam i wyprowadziłam psa, wypakowałm zakupy to wybrałam sie do sklepu monopolowego... po 2 flaszki czystej... było juz koło 22.00 i kupiłam 2 buteli wódki + mały spirytus.....musiałam wygladac na osobe w dużej potrzebie bo pani w sklepie dziwnie na mnie patrzyła, choć takich "potrzebujacych" jak ja było w tym sklepie więcej....z tym że oni delikatne zakupki robili..jakies piwko, jakis szczeniaczek...a ja od razu 3 flaszki......"
Rozbawiły mnie....nie martw się kiedyś jak kupowałam piwo w takim sklepie osiedlowym to pani popatrzyła na mnie i zapytała : na miejscu?!
Także nie ty jedna
Margarete 16:40, 08 wrz 2014

Anita1978 napisał(a)
Fajna relacja i zakupy! Róża cudna!
Małgoś twoje słowa:
"Dereniówka sie robi - wieczorem jak rozwiozłam wszystkich i dotarlam do domu, nakarmiłam i wyprowadziłam psa, wypakowałm zakupy to wybrałam sie do sklepu monopolowego... po 2 flaszki czystej... było juz koło 22.00 i kupiłam 2 buteli wódki + mały spirytus.....musiałam wygladac na osobe w dużej potrzebie bo pani w sklepie dziwnie na mnie patrzyła, choć takich "potrzebujacych" jak ja było w tym sklepie więcej....z tym że oni delikatne zakupki robili..jakies piwko, jakis szczeniaczek...a ja od razu 3 flaszki......"
Rozbawiły mnie....nie martw się kiedyś jak kupowałam piwo w takim sklepie osiedlowym to pani popatrzyła na mnie i zapytała : na miejscu?!
Także nie ty jedna

Mala_Mi 10:28, 09 wrz 2014

Zamiast chwalić hosty... leżę ze śmiechu z Małgosi i Anity..... i też sobie przypomniałam.... miałam pozwolenie na wjazd autem do rezerwatu gdzie było pole namiotowe.. reszta wnosiła 9 km na plecach wszytko.. Wiec jak jechałam do cywilizacji to robiłam zakupy dla potrzebujących.. i kupowałąm duuuuzo chleba... i jeszcze więcej piwa.... Jak na mnie patrzyły wszytkie sklepowe pijaczki... byłam obiektem pożądania każdego z nich
Anita1978 11:52, 09 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)
Zamiast chwalić hosty... leżę ze śmiechu z Małgosi i Anity..... i też sobie przypomniałam.... miałam pozwolenie na wjazd autem do rezerwatu gdzie było pole namiotowe.. reszta wnosiła 9 km na plecach wszytko.. Wiec jak jechałam do cywilizacji to robiłam zakupy dla potrzebujących.. i kupowałąm duuuuzo chleba... i jeszcze więcej piwa.... Jak na mnie patrzyły wszytkie sklepowe pijaczki... byłam obiektem pożądania każdego z nich

popcorn 18:54, 09 wrz 2014

hahaha, Ania! No, taka partia, to dopiero!!
Nikita 04:33, 10 wrz 2014

Małgoś dobre z tymi flaszkami...
Ania widzę, że też poszłas na całoś... i do tego to pożądanie w oczach pijaczków...

To ja Wam też coś opowiem. Kilka lat temu byłam świadkiem na ślubie kolożanki... wesele, środek lata, upał niemiłosierny, 80 osób zaproszonych, a lokal bez klimatyzacji i raczej mało powalających rozmiarów - istny koszmar! Nawet w nocy było gorąco, duszno... po prostu beztlenowo.
Godzina 2 w nocy, pochodzi do mnie panna młoda i mówi: ..."Rany, jaka duchota... napiłabym się zimnego piwka"...
Na co ja bez zastanowienia: ..."No to trzeba by skoczyć do nocnego"...
Chwilę potem byliśmy w centrum miasta w nocnym monopolowym... ja, brat panny młodej i ... panna młoda w długiej, białej sukni. Kupiliśmy zgrzewkę zimnego browarka i wrócilismy na wesele...
Szok i mina sprzedawczyni oraz kilku "spagnionych" klientów po prostu bezcenne !!!

Nikita 04:37, 10 wrz 2014

Remoncik ogarnięty... właśnie skończyłam sprzątać...idę spać.
Tusiala 08:31, 10 wrz 2014

Wypasiona i cudowna zawartość bagażnika
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies