Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

monteverde 21:08, 07 wrz 2014

Lukasz2013 napisał(a)

Super spotkanie. Z taką ekipą musiało być świetnie.

No super wyprawa, pochwal się jeszcze jakie róże kupiłyście? a teraz oglądam fotki z Marioli ogrodówpozdrówka
monteverde 21:14, 07 wrz 2014

Ogrody Marioli piękne, oglądamy przecież fotki i żal, że nie można obejrzeć w realu dzięki Nikito za zdjęcia
Bogdzia 21:15, 07 wrz 2014

Nikitka też dziekuje za mily dzień. Do zobaczenia znów w weekend.
Mala_Mi 22:32, 07 wrz 2014

Jak miło was zobaczyć....
I te podpórki .. ale fajne....
Nikita 07:08, 08 wrz 2014

Luiza – Kasiu, już przygotowałam na Skierniewice listę chciejstw.

popcarol – wczoraj sadziłam cebulowe... rany jak mnie plecy bolały, a dziś malowanie i przemeblowywanie mieszkania... jutro pewnie nie będę mogła się ruszyć

malgorzata_s – szukaj sponsora i przyjeżdżaj do Skierniewic!

Urszulla – Ula oj działo się, oj działo !!!

Donia72 – u nas też było pięknie, słonecznie wręcz upalnie. Do zobaczenia za dwa tygodnie

Marzena2007 – Oj, Marzenko zaskoczę cię… nie kupiłam ani jednej róży. Naprawdę! Polowałam na ARTEMISA, ale nikt jej nie miał. Wzięłam wizytówkę od faceta, który ma ją u siebie w szkółce i umówiłam się, że w piątek po nią pojadę. Więc będzie ARTEMIS!!!

Krys – szkoda Krysiu, że Cię nie było, ale rozumiem …teraz są inne priorytety

monteverde – Aniu, dziewczyny zakupiły kilka róż, ale o nazwy i fotki musisz ich zapytać. Jedną róże obłociłam, bo bardzo mi się spodobała. Kupiła ją Kasia-Luiza a jeśli dobrze pamietan to nazywała się PRINCES MONACO. Śliczna jest !!!

Bogdzia – do zobaczenia niebawem… już nie mogę się doczekać tego naszego wyjazdu

Mala_ Mi – Aniu, nam te podpory też się bardzo spodobały. Ja kupiłam jedną (ostatnią) i zamówiłam 2 kolejne.
Nikita 07:11, 08 wrz 2014

A teraz fotki.
Moje sobotnie zakupy… oczywiście hosty
TEA AND CRUMPETS

miniaturowa (dorasta tylko do 6 cm wysokości) TEENY-WEENY BIKINI

oraz poszukiwana od dłuższego czasu FIREWORKS

i jeszcze do posadzenia: trawki od paniprzyrody i mini liliowce od Bogdzi, dwie trzmieliny EMERALD GOLD, no i oczywiście kilogramy cebulowych

a to nowa podpora w zbliżeniu makro…miłorzębowi bardzo się spodobała
Nikita 07:18, 08 wrz 2014

Dzisiaj zaczynam w mieszkaniu drobny remoncik...jakby ktoś znał dobrego kręgarza lub masażystę (może być przystojniak) to na pewno będą mi jutro potrzebni...

No, koniec pogaduszek, czas brać się do pracy... zaczynam od wyniesienia z sypialni ogromnej szafy...
popcorn 08:10, 08 wrz 2014

haha!! Że tę szafę to sama wykaraskasz??
Mariken z ważką - cudniasty!

miłego dnia!
Margarete 09:44, 08 wrz 2014

Nikita napisał(a)
Dzisiaj zaczynam w mieszkaniu drobny remoncik...jakby ktoś znał dobrego kręgarza lub masażystę (może być przystojniak) to na pewno będą mi jutro potrzebni...

No, koniec pogaduszek, czas brać się do pracy... zaczynam od wyniesienia z sypialni ogromnej szafy...

Dzieki za relacje z sobotniego wypadu. Ja dorzuce swoje fotki z wystawy jak pan fachowiec "uzdrowi" mi kompa domowgo..........

Kregarza - masazyste całkiem powaznie moge polecic - często niestety korzystałam juz z jego usług....mieszka pod naszą strzelnicą i jest skuteczny oraz ....przystojny

Samochód wczoraj wstawiłam do myjni oraz odkurzyłam na stacji benzynowej - bez przesady - nie było az tak żle, następnym razem podłozymy folię albo weźmiemy ciężarówkę..

Dereniówka sie robi - wieczorem jak rozwiozłam wszystkich i dotarlam do domu, nakarmiłam i wyprowadziłam psa, wypakowałm zakupy to wybrałam sie do sklepu monopolowego... po 2 flaszki czystej... było juz koło 22.00 i kupiłam 2 buteli wódki + mały spirytus.....musiałam wygladac na osobe w dużej potrzebie bo pani w sklepie dziwnie na mnie patrzyła, choć takich "potrzebujacych" jak ja było w tym sklepie więcej....z tym że oni delikatne zakupki robili..jakies piwko, jakis szczeniaczek...a ja od razu 3 flaszki......

Magda dzieki za miły czas razem spedzony !
Margaret_ka 11:33, 08 wrz 2014

Ale świetne spotkania za Wami. A te nowe rośliny, obładowane samochody - achhh. Można tylko powzdychać głośno.

Fajny pomysł na to hostowisko pod ławeczką.

A odnośnie nornic, to u mnie w hostach też zryte. Az nie chce myśleć, że one lubią korzonki host. Tam mam moje miniaturki. Ajjjjj.... No ja nie wiem co mam z tymi paskudami począć. Kreta przepędziłam, ale z 15 metrów dalej w takie miejsce, że teraz to już masakra.

P.S. Oby remont sprawnie poszedł.