Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

popcorn 14:55, 10 lip 2018

Ale miałyście super wycieczkę! Heh też może bym się wybrała ale mam do was już daleko

Licheń OGROMNY!!! ale te cięte bukszpanowe wzory mega

buziaki Madzia!
Bogdzia 17:28, 10 lip 2018

Madzia dzięki za relację od Gosi ale i z Lichenia.Fajnie te dwa dni spedziłyście.
KasiaWB 21:29, 10 lip 2018

Nikita bardzo cieszę się, że miałam okazję Ciebie i łódzkie dziewczyny poznać pierwsze spotkanie, a mam wrażenie jakbyśmy znały się od lat
Serdecznie pozdrawiam
Nikita 00:09, 13 lip 2018

Laptop mi się zbuntował i nie widzi sieci. Dziś, znaczy teraz… na pożyczonym Internecie „jadę”.

yolka – śliczny lawendowo-jeżówkowy ogród, potem pokazowy „Daglezja” – super wyjazd !!!

anabuko1 – Aniu, super, że Cię poznałam. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie nam dane się spotkać…i może wymienić kilkoma hostami !!! Na pewno masz i takie jakich ja nie mam , a i u mnie znajdzie się kilka dla Ciebie ciekawych okazów.
Do „Daglezji” musisz koniecznie pojechać - fajny ogród, fajne centrum ogrodnicze.

jolanka – Jolu, fantastycznie, że się spotkałyśmy.
Z avatarkiem związana jestem emocjonalnie, więc raczej go nie zmienię, choć fotka z anabelką faktycznie jest urocza.
Miskantów poszukaj na jakiś innych forach ogrodniczych…może ktoś ma i może Ci coś o nich powiedzieć.

Nikita 00:09, 13 lip 2018

popcorn – szkoda, że nie jesteś już u nas…naprawdę szkoda !!!
A bukszpanowe „rzeźby” w Licheniu naprawdę były super.

Bogdzia – „wielki smuteczek” Bogdziu, że nie pojechałaś z nami. Fajny wyjazd, śliczny ogród, super kobitki z grupy lubelskiej. Gosia i dziewczyny o ciebie pytały.

KasiaWB – też się bardzo cieszę, że się poznałyśmy. Fantastyczną ekipę lubelską tworzycie. Teraz musicie przyjechać do nas. Zapraszamy!!!
Nikita 00:13, 13 lip 2018

Coś mnie wzięło ostatnio na sesje zdjęciowe.
Ponieważ dawno nie było fotek ze „szmaragdowego” dziś hostowa sesja… w roli modelek „kwitnące piękności”.

Kasya 05:11, 13 lip 2018

Hostowa super i bardzo oryginalna
Hosty tez przecież maja ładne kwiaty i pachną
Nikita 07:51, 13 lip 2018

Kasiu, hosty znane są przede wszystkim ze swoich atrakcyjnych liści. W opisach host można najczęściej przeczytać "kwiaty jasnoliliowe lub białe"...nic bardziej mylnego. Jak widać na moich zdjęciach, kwiaty mogą być bardzo rożne, zaczynając od kształtu poprzez barwę od białej, odcienie liliowego, aż do ciemnego fioletu. Jest nawet hosta, która kwitnie na żółto (nie mam jej jeszcze u siebie, ale na pewno będę miała). Są też tak jak piszesz kwiaty pachnące.
yolka 11:14, 13 lip 2018

Hosty tylko u Ciebie tak pięknie mogą kwitnąć
Wendy79 12:43, 13 lip 2018

Ja własnie lubię hosty za te ich kwiaty, ale o takim bogactwie form to nawet mi się nie śniło. Piękne.