KasiaWB
19:01, 01 maj 2011

Kasiu,
wiem coś o zaniedbanej działce i ogromie pracy, która i nas czeka w przyszłości, ale... chcę żeby było pięknie i również się nie poddam
będę trzymała kciuki za Twój ogród, bo działkę masz dużą i ładną.
A jak przeczytałam Twój wątek i różne wypowiedzi, to tak mi się nasunęły pomysły ze studnią, skoro już tam jest i to położona centralnie
myślę, że skoro jest jak piszesz paskudna, to trzeba tą paskudę przerobić na pięknotkę
)) szczególnie, że chyba będziesz na nią patrzyła z tarasu 
A, że wymaga to wszystko czasu .... oczywiście
wszystko wymaga czasu i przemyślenia, lepiej dłużej pomyśleć i zaplanować i dopiero realizować, niż wykonać ciężką pracę na nic. Można ten temat również przemyśleć finansowo. Nie wiem jak wygląda czy jak będzie wyglądał dom i jego elewacja, jakie planujecie ścieżki i z czego, ale można do omurowania zastosować podobny materiał. A może trafi Ci się coś z odzysku np. stare, ładne cegły z rozbieranego w okolicy domu.... Nie muszą to być oczywiście cegły. Poszukaj w wyszukiwarce obrazów dla słów: "studnia w ogrodzie, aranżacja" lub podobne i zobacz jak inni sobie z tym poradzili
można by się również pokusić o zajrzenie na strony zagraniczne 
Trzyma kciuki
nie damy się 
wiem coś o zaniedbanej działce i ogromie pracy, która i nas czeka w przyszłości, ale... chcę żeby było pięknie i również się nie poddam

A jak przeczytałam Twój wątek i różne wypowiedzi, to tak mi się nasunęły pomysły ze studnią, skoro już tam jest i to położona centralnie

A, że wymaga to wszystko czasu .... oczywiście

Trzyma kciuki