Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

kaisog1 15:07, 29 kwi 2014

Jagoda najprościej to sobie doniczki ustawić metr na metr - w zależności jak małe bukszpany to tak małe doniczki
Jagodaa 15:17, 29 kwi 2014

Gosia, takich małych doniczek jeszcze na oczy nie widziałam, nie mówiąc o ilości .

Dziś to obliczę, wczorajszy pomysł, nawet nie ma jeszcze 24h . Nie mogę się już doczekać powrotu do domu!
ewa004 15:24, 29 kwi 2014

Jesteś uparciuch ..ja też ..jak osioł

A sprzedaży wysyłkowej nie prowadzą
asica 17:58, 29 kwi 2014

W mojej kostce na byłej bylinówce , 50 x 50 cm posadzone jest 4 x 5 (tak nierówno bo uzupełniałam wiosną dziury . Idealnie byłoby 5 na 5
Bukszpany były dość wysokie, ale słabo rozkrzewione, ale wsadzone jesienią i przycięte już teraz dość dobrze wyglądają.
U nas na ryneczku przywozi pani bukszpany kopane po 2 zł, ale jak biorę z 50 to i po złotówce sprzedaje i tak się żali, że nikt nie kupuje. A są naprawdę ładne i zdrowe, tylko słabo przycinane. Zdjęcie wklejam u siebie.

Jagodaa 20:10, 29 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
Jesteś uparciuch ..ja też ..jak osioł

A sprzedaży wysyłkowej nie prowadzą

Jeśli na czymś mi zależy, to tak .
Jagodaa 20:12, 29 kwi 2014

asica napisał(a)
W mojej kostce na byłej bylinówce , 50 x 50 cm posadzone jest 4 x 5 (tak nierówno bo uzupełniałam wiosną dziury . Idealnie byłoby 5 na 5
Bukszpany były dość wysokie, ale słabo rozkrzewione, ale wsadzone jesienią i przycięte już teraz dość dobrze wyglądają.
U nas na ryneczku przywozi pani bukszpany kopane po 2 zł, ale jak biorę z 50 to i po złotówce sprzedaje i tak się żali, że nikt nie kupuje. A są naprawdę ładne i zdrowe, tylko słabo przycinane. Zdjęcie wklejam u siebie.

Za chwilkę sobie pooglądam. Może u mnie też coś by się trafiło? W sumie to mogłabym się wybrać na giełdę kwiatową do Tychów, ale tak wcześnie trzeba się zrywać.... W niektórych kwestiach jestem leniwa .
Jagodaa 20:21, 29 kwi 2014

Tak, jak się spodziewałam, przyszły dziś Gracki i jak się nie spodziewałam Amazony . (wczoraj zapłaciłam za nie)

Gracki brzydsze niż w zeszłym roku, mniejsze, ale może to kwestia kwietnia, poprzednie kupowałam później.

Amazon przyszedł bez doniczek, ale w sumie to bez różnicy. Część już na swoich miejscach, część zakopana w donicach.

Przed fryzjerem...

... i po

Jagodaa 20:24, 29 kwi 2014

A to moje nocne urojenia, projekt rabaty

edit: kulki będą posadzone bliżej prawej strony, tu jakoś tak zbyt na środku wyszły.
Agania 20:34, 29 kwi 2014

Miałaś nocną wenę, szykuje się prawdziwa francja elegancja

Wskazałaś nazwę na rysunku erecta----------- co to za trawa...........bo ja znam tylko berberysa o takiej nazwie..........amazon niezłe, gracki sie zabiorą szybko rosną

Możesz mi napisac na pw, gdzie kupowałaś traweczki?

Miłego wieczoru, projekcik mi się podoba
leon60 20:37, 29 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
A to moje nocne urojenia, projekt rabaty

edit: kulki będą posadzone bliżej prawej strony, tu jakoś tak zbyt na środku wyszły.

Podoba mi się