Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Luki 20:44, 29 kwi 2014

To ja proszę o namiary na Amazony
Pomysł na rabate bardzo mi się podoba jak również rysunek w sumie można by też za te bukszpany dać też coś kwitnącego, może rozchodniki 'Frosty Morn' lub 'Star Dust' albo żurawki, ale nie wiem jaką odmiane kolorystycznie polecić.
agam 21:02, 29 kwi 2014

Rabata bardzo elegancka, nie wiem jak można coś tak ładnego wymyślić susząc włosy po północy
tusiawka 21:44, 29 kwi 2014

Ale ta obwódka jaka szeroka w końcu jest?
Pogubiłam się, bo myślałam, że 1m x1m ma być kostka.
Mam i kostkę i obwódki. Mogę jutro policzyć i zdjęcia zrobić.
Pomysł ogólnie bardzo fajny.
Pawlus 21:51, 29 kwi 2014

Pomysł na rabatę idealny!!! Do realizacji Namiary na trawki i ja poproszę. Pewnie dla wszystkich nie wystarczy.
bartek_luberda 22:03, 29 kwi 2014

Pozdrawiam Poczytałam pooglądałam Mnóstwo pracy Fajne zakupy
Jagodaa 22:05, 29 kwi 2014

Agania napisał(a)
Miałaś nocną wenę, szykuje się prawdziwa francja elegancja

Wskazałaś nazwę na rysunku erecta----------- co to za trawa...........bo ja znam tylko berberysa o takiej nazwie..........amazon niezłe, gracki sie zabiorą szybko rosną

Możesz mi napisac na pw, gdzie kupowałaś traweczki?

Miłego wieczoru, projekcik mi się podoba

Agatko, Erecta to u mnie na tej rabacie berberys, tylko na rysunku tak trawiasto się prezentuje .

Oczywiście wyślę info.
Jagodaa 22:07, 29 kwi 2014

leon60 napisał(a)

Podoba mi się

Ola, ale wiesz, ze to długo będzie na rysunku lepiej wyglądać niż w rzeczywistości? Wiesz, jakie bukszpany mam zamiar kupować . Potrwa to parę lat, aż taką kostkę wyhoduję .
Jagodaa 22:12, 29 kwi 2014

Luki napisał(a)
To ja proszę o namiary na Amazony
Pomysł na rabate bardzo mi się podoba jak również rysunek w sumie można by też za te bukszpany dać też coś kwitnącego, może rozchodniki 'Frosty Morn' lub 'Star Dust' albo żurawki, ale nie wiem jaką odmiane kolorystycznie polecić.

Luki, myślę o czymś kwitnącym, bardziej na razie o cebulowych, ale nie wiem czy to pomieszczę, bo ta "obwódka" ma mieć 50cm szerokości . Jeszcze myślę jak to dokładnie wykończyć, z założenia ma być raczej prosto. Posprawdzam sobie Twoje propozycje, bo przyznam, że nie znam tych rozchodników .

Info wyślę na priv.
kaisog1 22:12, 29 kwi 2014

Jagoda nie prawda Może uda mi się zdjęcia znaleźć jakie sadziłam bukszpany (własnie te po 1,49) a jakie były w zeszłym roku i to po dwukrotnym cięciu w sezonie
Jagodaa 22:16, 29 kwi 2014

agam napisał(a)
Rabata bardzo elegancka, nie wiem jak można coś tak ładnego wymyślić susząc włosy po północy

Powoli się przyzwyczajam, że tak mam i czekam na takie nagłe pomysły. Czasem zaglądam i szukam inspiracji w podawanych na Forum linkach, ale nie mam do tego cierpliwości.... Później żałuję, bo coś zrobię wg mojego pomysłu, a za jakiś czas wpadnę na fajne rozwiązanie w necie i myślę - mogłam szperać!

aaaaaa, inspiracje, zaraz Ci wstawię tę fotkę u Ciebie, znów o mało nie zapomniałam