Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 21:47, 05 mar 2014

Ja zrobię z tego, co zostanie po przycięciu. Jeszcze trochę poczekam, bo pogoda wydaje mi się niepewna, a właściwie nawet nie mam czasu teraz w tygodniu.
monitka 21:53, 05 mar 2014

Instrukcja i fotorelacja z rozmnażania lawendy już u mnie
asica 21:55, 05 mar 2014

Gdzieś widziałam , czy czytałam, że pierwszą rzeczą jaką się robi w szkółce bylin po zimie jest cięcie lawendy, bo tnie się ją wczesną wiosną. Więc przycinam wcześnie i w tym roku już to zrobiłam.
Jagodaa 22:14, 05 mar 2014

Dzięki Monika, zaraz lecę do Ciebie.

Asia - No to może ja w sobotę przytnę, jeśli pogoda będzie ładna. Najgorsze, że wyrzuciłam doniczki z ubiegłorocznych sadzonek i teraz problem... A tyle ich miałam!
Jagodaa 08:07, 06 mar 2014

Jeśli dziś nie będzie padać, muszę popołudniu podlać świerki posadzone jesienią. Coś tam w nocy pokropiło, ale niewystarczająco.

Miłego dnia!

O 7.00 +5 i pochmurno.
Gabrysia_ 08:44, 06 mar 2014

U mnie ani kropla nie spadła, a ja tak czekam na obiecany deszcz!
Miłego dnia
Jagodaa 08:57, 06 mar 2014

U mnie ulica była mokra, ale kostkowe chodniki już nie, więc to mini-opad był.
Ivvvona 18:26, 06 mar 2014

Przyszłam z rewizytą i jednocześnie dziękuję za miły wpis u mnie. Twój ogród zapowiada się bardzo ładny, widać to po rabatach, które już są. Plany następnych też mi się podobają. Wszystko masz tak przemyślane no i widać wpływy Ogrodowiska Z pewnością będę zaglądać.
O zawciągu napisałam u mnie.
magdaB 20:07, 06 mar 2014

Witaj Jagoda
Oglądam Twój ogród, widze r0śliny, które chciałabym miec u siebie trawy, hortki i trzmielinę na pniu. Zastanawiam się czy takie 3 trzmieliny jak u Ciebie nie wyglądały by dobrze na tej mojej rabacie obok domu. Musze na spokojnie przeczytac cały Twój wątek
Generalnie czeka mnie duzoooooo czytania i oglądania.
Magda
Jagodaa 07:52, 07 mar 2014

Ivvvona napisał(a)
Przyszłam z rewizytą i jednocześnie dziękuję za miły wpis u mnie. Twój ogród zapowiada się bardzo ładny, widać to po rabatach, które już są. Plany następnych też mi się podobają. Wszystko masz tak przemyślane no i widać wpływy Ogrodowiska Z pewnością będę zaglądać.
O zawciągu napisałam u mnie.

Witaj Iwona, to dopiero mój początek, a i ten początek wymaga już zmiany. Przez zimę trochę spraw przemyślałam, no i...... przesadzanie. Zapraszam, może w sezonie zrobi się ciekawiej, bo na razie to plac budowy u mnie.